Ειδήσεις

Υδατόπυργος Αχαγιάς – Η απόδειξη της ανικανότητας του Δημάρχου και της Δημοτικής αρχής!

Η παράταξη του Σπύρου Μυλωνά “Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Από τον Ιούνιο του 2017 υπάρχει εγκεκριμένη πίστωση για την επισκευή του υδατόπυργου αλλά η δημοτική αρχή αδυνατεί να προκηρύξει διαγωνισμό, καταγγέλει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς.

Η πλήρης δήλωση του Σ. Μυλωνά έχει ως εξής:

Ο δεύτερος υδατόπυργος της Αχαγιάς δεν λειτουργεί λόγω ζημιών από το σεισμό του 2008. Η ΔΕΥΑ Δυμαίων ολοκλήρωσε την μελέτη επισκευής και επί υπουργίας του κου Σκουρλέτη, τον Ιούνιο του 2017, διατέθηκε το ποσό των 150.000 € που απαιτείται για την επισκευή του.

Από τον Ιούνιο του 2017 και μέχρι σήμερα, ενώ η Αχαγιά δεν έχει νερό και η υδροδότηση στον δεύτερο όροφο των κατοικιών γίνεται με το σταγονόμετρο, ο απερχόμενος Δήμαρχος και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν είναι ικανοί να προκηρύξουν το διαγωνισμό για την επισκευή του υδατόπυργου!

Κύριοι της δημοτικής αρχής το καλοκαίρι φτάνει, αφήστε τα προεκλογικά ρουσφέτια, τα ταξίματα, τις υποσχέσεις, τις μάντρες και τα χαλίκια και προκηρύξετε άμεσα τον διαγωνισμό επισκευής του υδατόπυργου! Προσπαθήστε ώστε να έχει η Αχαγιά νερό το καλοκαίρι που μας έρχεται κι ας είναι αυτή η τελευταία σας υπηρεσία προς το Δήμο.

Ας μην ζήσουμε εξ αιτίας σας ακόμα ένα καλοκαίρι λειψυδρίας».

Related posts

Power Pass: Αυτό είναι το «κλειδί» για το επίδομα ρεύματος, ποιοι δεν θα το πάρουν

4press

Ο Δήμος Πατρέων ανοίγει το υπνωτήριο αστέγων

4press

Ο Δήμος Πατρέων για τον αποκλεισμό της Πατρών Πύργου: «Όχι άλλο αίμα στην «εθνική καρμανιόλα» για τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων»,

4press

Leave a Comment