Ειδήσεις

ΦΩΤΟ: Σταμάτησαν οι έρευνες για τον εντοπισμο της 35χρονης – Κομμάτια απο το ι.χ βρέθηκαν στην τεχνητή λίμνη Στράτου

Νεώτερη ανάρτηση

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών οι έρευνες για τον εντοπισμό της 35χρονης απο την 6η ΕΜΑΚ θα ξεκινήσουν αύριο με το πρωτο φως της ημέρας.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 16:15

Σε εξέλιξη είναι κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, της Πυροσβεστικής, της 6ης ΕΜΑΚ στην περιοχή της τεχνητής λίμνης Στράτου ΑΙτωλ/νιας.

Aιτία της κινητοποίησης το γεγονός πως εντοπίστηκε όχημα που έπεσε μέσα στη λίμνη, από την πλευρά της Σπολάιτας.Σύμφωνα με πληροφορίες το ιχ οδηγούσε μια 35χρονη η οποία αναζητείτο απο χθες. 
Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της έχοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο. 

Στο σημείο βρίσκονται δύτες, ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος.

Κάτοικοι της περιοχής της Σπολάιτας, γνωστοί της οικογένειας της εξαφανισθείσας, μάλιστα είναι αυτοί που αρχικώς εντόπισαν συντρίμμια οχήματος μέσα στη λίμνη και ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές.


Πρόκειται για τον προφυλακτήρα του οχήματος και κάποια τζάμια. Από την πινακίδα οι αρχές κατάλαβαν πως πρόκειται για το όχημα που αναζητούσαν. Κομμάτια του αυτοκινήτου της 35χρονης που αγνοείται από χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν μέσα στο φράγμα Στράτου στην Αιτωλοακαρνανία. 

Να θυμίσουμε πως την εξαφάνιση δήλωσε στην αστυνομία ο σύζυγος της 35χρονης. 

Related posts

Τραγωδία στον αέρα: Ο Έλληνας που «ξεγέλασε» τον θάνατο – «Έχασα την πτήση για δύο λεπτά»

4press

Τούρκος αναλυτής μιλάει για υπεροχή της Ελλάδας στο Αιγαίο χάρη σε Rafale και Belharra

4press

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο, δεν έχει κορονοϊό

4press

Leave a Comment