Ειδήσεις

Γρεβενά: Αυτοί είναι οι τρεις άτυχοι εργαζόμενοι που σκοτώθηκαν από την έκρηξη

Τρεις άνδρες από την Κοζάνη και τα Γρεβενά είναι τα θύματα της έκρηξης σε εργοστάσιο, που σημειώθηκε το πρωί στην περιοχή Ιτέα.

Οι άνδρες αρχικά θεωρούνταν αγνοούμενοι, όμως λίγες ώρες μετά την έκρηξη ταυτοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, νεκροί είναι ο 46χρονος Χαράλαμπος Κικίδης, από τον Πολύμυλο Κοζάνης, καθώς και οι Ζήσης Αποστολίδης, 33 ετών, από τα Γρεβενά, και Κωνσταντίνος Ορφανίδης, 36 ετών, από τη Δήμητρα Γρεβενών.

H ανακοίνωση της εταιρείας για τα θύματα:
«Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να επιβεβαιώσουμε το θάνατο τριών εργαζομένων, που βρίσκονταν στο εργοστάσιό μας στα Γρεβενά, κατά τη διάρκεια ατυχήματος στη γραμμή παραγωγής της μονάδας» αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία ΕΛΤΕΚ, και προσθέτει:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για το χαμό των συναδέλφων μας και να εκφράσουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας προς τους οικείους τους.

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θανόντων, με τις οποίες είμαστε σε επικοινωνία από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία μας θα σταθεί δίπλα τους με κάθε τρόπο, έμπρακτα και ηθικά.

Οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος εξακολουθούν να τελούν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, με τις οποίες η εταιρεία μας συνεργάζεται πλήρως».

g

Related posts

Οι πληρωμές μέσω chatbots το επόμενο στοίχημα της Viber για την Ελλάδα

4press

Το ωράριο συναλλαγών στις τράπεζες άλλαξε από σήμερα

4press

Σεισμός 3.6 Ρίχτερ δυτικά της Λάρισας

4press