Ειδήσεις

H συμβολική κίνηση που ραγίζει καρδιές από τον πατέρα του Σπύρου Θωμά

Τα λόγια δεν αρκούν σε τέτοιες περιπτώσεις και η ξαφνική απώλεια του νεαρού Πατρινού Εύζωνα Σπύρου Θωμά είναι μία από αυτές, τις οποίες δύσκολα διαχειρίζεται κάποιος.

Οι ώρες είναι πολύ πιο σκληρές σαφώς για την οικογένεια του Σπύρου, ο χαμός του οποίου συγκλόνισε όχι μόνο την Πάτρα, αλλά το πανελλήνιο.Σήμερα ο πατέρας του Σπύρου, Χρήστος Θωμάς προχώρησε σε μια συμβολική και συγκινητική ενέργεια.Παρέλασε αντί για τον γιο του στη σημερινή παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς.”Σπύρο μου σήμερα παρέλασα για λογαριασμό σου” έγραψε πάνω από τη φωτογραφία που τον δείχνει δίπλα σε Εύζωνεs.

Ο πατέρας του Χρήστος, μόλις μία ημέρα μετά την κηδεία του γιου του, ταξίδεψε από την Πάτρα στην Αθήνα για την καθιερωμένη κυριακάτικη παρέλαση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς μπροστά από τη Βουλή.

Στο τέλος της παρέλασης και αφού οι Εύζωνες επέστρεψαν στη βάση του, αναφώνησαν «Αθάνατος» και τήρησαν ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρα χαμένο Σπύρο Θωμά, αναφέρει το thecaller.gr

Related posts

Συνεχίζεται η διάθεση υγειονομικού υλικού στην Π.Ε. Αχαΐας – φωτο

4press

Σχολικά γεύματα: Βγήκε απόφαση για τη διανομή τους σε 1.530 δημοτικά σχολεία

4press

«Η μνήμη της κόρης μας θα ζει για πάντα»: Οι γονείς της άτυχης Κάρολαιν μιλούν στην Daily Mail – Υπόσχονται να φροντίζουν την μικρή Λυδία (βίντεο)

4press

Leave a Comment