Επικαιρότητα

Αγνοείται ιδιοκτήτης σκάφους ανοιχτά της Πρέβεζας

Στην αναζήτηση ενός 89χρονου Γάλλου βρίσκονται οι Λιμενικές αρχές της Πρέβεζας και της Αμφιλοχίας καθώς χθες το βράδυ δέχθηκαν κλήση για την εξαφάνιση του άνδρα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκαν, οι Λιμενικές Αρχές για περιστατικό τυχόν αγνοούμενου 89χρονου αλλοδαπού στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Αμβρακικού κόλπου. Κατά δήλωση ιδιώτη αλλοδαπού, ο 89χρονος ιδιοκτήτης και μοναδικός επιβαίνοντας του Ι/Φ σκάφους ”SOCORRI” σημαίας Γαλλίας, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή εκατό μέτρα (100 μ.) βόρεια του αλιευτικού καταφυγίου Πρέβεζας, αγνοείται.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή δύο περιπολικών σκαφών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικών σκαφών, ιδιωτικού καταδυτικού συνεργείου και τριών περιπολικών οχημάτων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, με αρνητικά αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Related posts

Γλυκά Νερά: Στη φυλακή ο Γεωργιανός – Τι λέει ο δικηγόρος του

4press

Μειωμένα ενοίκια: Στα… κάγκελα οι ιδιοκτήτες, με «ρυθμό χελώνας» η εξόφλησή τους – Η απόφαση που… επιτρέπει καθυστερήσεις

4press

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Λιγνάδη- Πληροφορίες για ένταλμα σύλληψης

4press