Επικαιρότητα

Βόλος: Άρπαξαν το 3μιση μηνών παιδί τους από το ασθενοφόρο για να μη γίνει διακομιδή

Πιο αναλυτικά, διασώστες του ΕΚΑΒ και το προσωπικό του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου «μπήκαν» σε συναγερμό μετά την αρπαγή του παιδιού που νοσούσε με βαριά συμπτώματα, μέσα από το ασθενοφόρο.

Μία οικογένεια από τον Βόλο μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών βρέφος 3,5 μηνών, με υψηλό πυρετό. Η παιδίατρος εφημερίας αφού εξέτασε το μωρό έκρινε ότι χρήζει νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ενημέρωσε τους γονείς και κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ώστε να γίνει διακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου υπάρχει ειδική μονάδα για τη νοσηλεία νεογνών και παιδιών που νοσούν από κορονοϊό.

Μόλις όμως έφτασε το ασθενοφόρο, συγγενής της οικογένειας μπήκε μπροστά και άρπαξε το μωρό, απαιτώντας να μη γίνει διακομιδή. «Δεν έχει κορονοϊό δεν θα το πάτε πουθενά», ακούστηκε να λέει, αφήνοντας άφωνους διασώστες και γιατρό. Η οικογένεια με το μωρό σε κλάσματα δευτερολέπτου επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και έγινε καπνός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γιατρός ενημέρωσε σχετικά την Αστυνομία και ζήτησε να καταγραφεί το συμβάν. Η γιατρός είχε διαγνώσει ότι εξαιτίας του κορονοϊού το βρέφος έχει βρογχιολίτιδα.

Related posts

Αλλαγή Διοίκησης στο ΚΕΤΧ Πάτρας

4press

Κατασκευάζουν εμβόλια και λογοκρίνουν τα δημοσιεύματα για την πανδημία

4press

Ανοίγει η στρόφιγγα των καταναλωτικών δανείων

4press