Επικαιρότητα

«Βόμβες» Σφακιανάκη: «Βρέθηκε η διαδρομή της κεταμίνης – Θα τραβήξει πολλούς μαζί της στη φυλακή»

«Οι αρχές έχουν χρυσάφι στα χέρια τους – Σε λίγες μέρες ο ένας θα δίνει τον άλλον»

Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την υπόθεση της Πάτρας και την κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε ο ιδρυτής και πρώην προϊστάμενος του σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε σε συνέντευξή του στον Ekfrasi 97FM, για την 33χρονη μητέρα ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας και ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή, καθώς οι αρχές προκειμένου να φτάσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα οι απαραίτητες διαδικασίες. Μάλιστα σημείωσε ότι ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει ως «έγκλημα του αιώνα» την υπόθεση, εάν τελικά αποδειχτεί ότι η μητέρα ήταν εκείνη που σκότωσε τα παιδιά της.

Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα: «Τα παιδάκια δεν έχουν DNA κληρονομικότητας, κάποιος τα ‘έφαγε’. Ήταν υγιέστατα. Οι καταθέσεις και το προανακριτικό υλικό δείχνουν μία εγκληματική πορεία. Η στάση της μάνας δεν έχει γυρισμό».

«Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της»

Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα «τραβήξει» και άλλους στη φυλακή: «Σύμφωνα με την εμπειρία που έχω τα τελευταία 42 χρόνια στο έγκλημα, η υπόθεση είναι μονόδρομος και θα αποδειχθούν όλα. Η κυρία αυτή θα τραβήξει πολλούς μαζί της. Δεν θα πάει μόνη της φυλακή. Έχει ανθρώπους που ξέρουν το έγκλημα και αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαδρομές που δεν υπάρχει delete» σημείωσε και πρόσθεσε ότι η 33χρονη δεν θα αντέξει να είναι μόνη της στη φυλακή και οι υπόλοιποι να ζουν τη ζωή τους: «Η τύπισσα δεν θα φύγει μόνη της. Δεν αντέχει να βλέπει τους άλλους να είναι έξω και να πίνουν ποτάκια και εκείνη να είναι στη φυλακή. Τα όργανα θα αρχίσουν σε λίγες μέρες. Όλα αυτά που ακούγονται ότι έφαγε ξύλο από την αστυνομία δεν ισχύουν».

Πισπιρίγκου

«Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον»

Μάλιστα ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται γύρω από την φαρμακαποθήκη από την οποία πιθανόν να προμηθεύτηκε η μητέρα την κεταμίνη και άφησε αιχμές: «Είναι μάνα που τρώει τα παιδιά της. Σε λίγες μέρες, ο ένας θα δίνει τον άλλον. Είναι τόσο καλά δεμένη η υπόθεση που σε λίγες μέρες θα φανεί ακριβώς ποιος της προμήθευσε την κεταμίνη, ποιος έψαχνε στην φαρμακαποθήκη για να βρει την ουσία. Πρόκειται για άνθρωπο υπεράνω υποψιών. Στο διαδίκτυο τα ίχνη δεν διαγράφονται. Θα δούμε τι θα στείλουν οι αμερικανικές αρχές στην Ελλάδα, που έκανε καταγραφές και που έκανε επικοινωνίες για να εξαφανίσει ηλεκτρονικά ίχνη την τελευταία εβδομάδα. Ποιες κεραίες θα προδώσουν, ποιους; Είναι μεγάλο το έγκλημα, όλα θα φανούν» δήλωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Related posts

Αιχμάλωτοι Ρώσοι στρατιώτες: «Ρώσοι σταματήστε τον πόλεμο, είναι πόλεμος του Πούτιν»

4press

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών διέγραψε διά βίου τούς Πέτρο Φιλιππίδη, Γιώργο Κιμούλη και Παύλο Χαϊκάλη

4press

Σε νέα διπλή έξοδο στις αγορές προχωράει το ελληνικό δημόσιο

4press