Επικαιρότητα

Λύνει τη σιωπή της η ιατροδικαστής Τσάκωνα: Η απάντηση σε όσους απέρριψαν την έκθεσή της για τη Μαλένα (βίντεο)

Η υπόθεση είναι ακόμη υπό διερεύνηση, τόνισε ο δικηγόρος της Χριστίνας Τσάκωνα, Διαμάντης Μπασαράς

Η ιατροδικαστική πραγματογμωμοσύνη της Μαλένας έγινε με «βάση τα στοιχεία» και η «ιατροδικαστή έκθεση ήταν σωστή», φέρεται να τονίζει η Χριστίνα Τσάκωνα, η ιατροδικαστής που ανέλαβε την έκθεση του πρώτου παιδιού που έχασε τη ζωή του στην οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται πως η ογκολόγος που φρόντιζε τη Μαλένα έχει απορρίψει την έκθεση της κυρίας Τσάκωνα:

«Ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και αγνώστου αιτιολογίας. Δυστυχώς ο ιατροδικαστής έγραψε διάγνωση που δεν ευσταθούσε. Εγώ το έστειλα για νεκροψία για την ανεύρεση και διαπίστωση των αιτιών του θανάτου καθώς και των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη αυτός. Δηλώνω κατηγορηματικά πως το παιδί δεν πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια. Δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 η παιδίατρος ογκολόγος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», ο Διαμάντης Μπασαράς, δικηγόρος της Χριστίνας Τσάκωνα, τόνισε ότι αυτό που λέει η ογκολόγος έρχεται σε αντίθεση με τα αποτελέσματα του εργαστηρίου του ΕΚΠΑ που μιλούν ξεκάθαρα για ηπατική κυταρρική βλάβη.

Η ογκολόγος αρνείται τα αυτονόητα και διαψεύδει τα ευρήματα της τοξικολογικής, ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά.

Δύο χρόνια κανένας δεν είχε υποψιαστεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια στην Μαλένα, είπε ο Διαμαντής Μπασαράς, τονίζοντας πως η υπόθεση είναι ακόμα προς διερεύνηση.

https://www.ant1news.gr/

Related posts

Επιστρεπτέα 6: Τι θα γίνει με όσους αποκλείστηκαν λόγω λάθους

4press

Η «προίκα» από το Ταμείο Ανάκαμψης στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας

4press

Βυθίστηκε το ρωσικό καταδρομικό Moskva

4press