Επικαιρότητα

ΠΑΤΡΑ : Μία ξεχωριστή παρουσίαση στον χώρο της διακόσμισης στο Ξενοδοχείο My Way Hotel & Events από 16 έως 18 Οκτωβρίου

Η έκθεση δειγματισμού θα λάβει χώρα στο My Way Hotel & Events στην Πάτρα , από 16 έως και 18 Οκτωβρίου, στην αίθουσα ΑΙ.3 στον 1ο όροφο. Η έκθεση θα λειτουργεί το Σάββατο 16/10 από τις 03:00 μμ έως τις 8:00 μμ, ενώ  την Κυριακή & Δευτέρα (17-18/10) από τις 9:00 πμ έως τις 9:00 μμ. και είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Η εταιρεία Καλοταράνης Α.Ε., με περισσότερα από 85 χρόνια εμπειρία στο χώρο της διακόσμησης, προσκαλεί τους επαγγελματίες της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Ιονίων νήσων, σε μια έκθεση – παρουσίαση δειγματισμού των υλικών της, στην πόλη των Πατρών. Οι επαγγελματίες, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά την πολλή μεγάλη γκάμα υλικών της εταιρείας, όπως υφάσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες και χαλιά, αλλά και αρχιτεκτονικά υλικά, ιδανικά για κάθε μικρό, μεγάλο ή πολύ μεγάλο έργο.

Στην έκθεση θα έχετε την δυνατότητα να:

  • Μάθετε για τις εντυπωσιακές εφαρμογές μεταλλικών υφασμάτων και κουρτινών
  • Δείτε από κοντά εφαρμογές ηχοαπορρόφησης Zintra
  • Ανακαλύψετε όλες τις νέες συλλογές υφασμάτων και ταπετσαριών
  • Γνωρίσετε το ευέλικτο ξύλο Dukta
  • Εξερευνήσετε τις νέες συλλογές χαλιών και μοκετών
  • Ενημερωθείτε για τις μοναδικές ιδέες επίπλωσης και διακόσμησης των εταιρειών Jab, Coco Wolf, Authentic Models.
  • Βρείτε λύσεις αρωματισμού υφασμάτων και χώρων.

Η προσέλευση είναι δυνατή μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού, και απαιτείται η χρήση μάσκας κατά την παραμονή σας στους εσωτερικούς χώρους.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας είτε τηλεφωνικά στο 210 7217647 είτε μέσω email συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε στο τέλος τού άρθρου.

Τα δυο καταστήματα της εταιρείας Καλοταράνης Α.Ε. σε Δράμα και Αθήνα, υποδέχονται καθημερινά πελάτες λιανικής, χονδρικής αλλά και αρχιτέκτονες και διακοσμητές, δίνοντας λύσεις διακόσμησης για residential και contract projects. Ενώ η έμπειρη ομάδα που στελεχώνει την εταιρεία, έχει όλες τις βάσεις για να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε αίτημα, ακόμη και εξ αποστάσεως.

Γνωρίστε την εταιρεία Καλοταράνης Α.Ε. στο www.kalotaranis.gr

Περισσότερες πληροφορίες και για να ορίσετε το ραντεβού σας μπορείτε να βρείτε εδώ: https://kalotaranis.gr/%ce%ad%ce%ba%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%8e%ce%bd/

Related posts

Επιχειρήσεις: Στον «αέρα» και νέα… εργαλεία για κεφάλαια κίνησης – Ολόκληρος ο σχεδιασμός του ΥΠΟΙΚ

4press

Τα οκτώ νησιά που “φλερτάρουν” με μίνι lockdown

4press

e-ΕΦΚΑ: Ψηφιακές πλέον όλες οι διαδικασίες απογραφής, μεταβολής και λήξης ασφάλισης

4press