Επικαιρότητα

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καταθέτει η σύμβουλος ψυχικής υγείας

Πριν από λίγο μεταφέρθηκε από την πίσω πόρτα του Μικτου Ορκωτού Δικαστηρίου ο καθ ομολογία συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος παρα τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων παρέμεινε αταραχος και αμίλητος, για μια ακόμη φορά.

Ο κατηγορουμενος υποβάλλει κι εκείνος ερωτήσεις στους μάρτυρες, τακτική την οποία θα ακολουθήσει και με τη Μυλωνοπουλου. Η μάρτυρας αυτή διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην εξιχνίαση του έγκληματος εχοντας μιλήσει στους αστυνομικους για τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε το ζευγάρι.

Τι δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του

Νωρίτερα για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη, δήλωσε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχεται την πράξη του ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του και έχει μετανιώσει.

“Ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα” και ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης.

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Ανέφερε ακόμη ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, άρα υπήρχε κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειχναν πως η Καρολάιν κοιμόταν την στιγμή που ο κατηγορούμενος τη σκότωσε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος κ. Καπερνάρος σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει. Εκτίμησε δε ότι η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει.

Related posts

Λαβρόφ: «Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να είναι πυρηνικός και καταστροφικός»

4press

Συγκέντρωση για την Καρολάιν στο Σύνταγμα: «Η πατριαρχία δολοφονεί» (εικόνες)

4press

Τι αλλάζει στη ζωή μας με το νέο εργασιακό νόμο

4press