Θα χρειαστείτε περίπου 35 λεπτά για να την φτιάξετε
ΥΛΙΚΑ
450 γρ. στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα και κόκαλο
8 φέτες μπέικον
1/2 φλ. μαγιονέζα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια λεπτοκομμένα
1/2 κ.γ. σκόνη σκόρδου
1/2 φλ. blue cheese, θρυμματισμένο
αλάτι κατά βούληση
πιπέρι κατά βούληση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κόβουμε το μπέικον σε κομμάτια και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό.
2 Βγάζουμε το μπέικον από το τηγάνι και το βάζουμε σε χαρτί κουζίνας, αφήνοντας το λίπος που έχει βγάλει στο τηγάνι. Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια.
3 Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια, πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με σκόρδο και αλατοπίπερο και το βάζουμε στο τηγάνι. Μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, μέχρι το εσωτερικό τους να μην είναι ροζ.
4 Βάζουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ, καλύπτουμε (όταν κρυώσει) και βάζουμε στο ψυγείο.
5 Όταν κρυώσει αρκετά το κοτόπουλο, το κόβουμε σε μπουκιές και σε ένα μεγάλο μπολ το ανακατεύουμε με το μπέικον, το θρυμματισμένο blue cheese, τα κρεμμυδάκια και τη μαγιονέζα.
6 Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε με αβγά βραστά, αβοκάντο και ντομάτα.