Μαγειρική

Μαγειρίτσα αυγολέμονο

Άπειρες οι εκδοχές της πατροπαράδοτης σούπας. Σας δίνουμε μία με μπόλικο μάραθο και δυόσμο που την «δροσίζει» και την κάνει πιο ευχολοχώνευτη.

1 ώρα και 30′ προετοιμασία 1 ώρα και 30′ μαγείρεμα Σύνολο: 3 ώρες

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Related posts

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Ταλιατέλες με ψαρονέφρι, λιαστή ντομάτα και ανθότυρο – Ποιος να αντισταθεί σε τέτοιο πιάτο!

4press

Ο Νίκος Κουλούσιας μας φτιάχνει Picanha – Δείτε τη συνταγή!

4press

Στέλιος Παρλιάρος: Πανακότα με εσπεριδοειδή – Ένα απίθανο γλυκό για τις ημέρες της άνοιξης.

4press