Μουσικά Άρθρα

Παιδικός Σταθμός «Αγκαλίτσα»: Μια μεγαλη αγκαλιά για όλα τα παιδιά -Γράφει η Μαριλένα Καλογεράκη

Επιμέλεια:Μαριλένα Καλογεράκη

E-mail:mariaelenhk@gmail.com

Το σχολικό ταξίδι των μικρών μας μαθητών ξεκινάει στον παιδικό σταθμό «Αγκαλίτσα». Ο ζεστός, πολύχρωμος και φιλόξενος χώρος μας, γίνεται το σημείο συνάντησης αλλά και παιχνιδιού πολλών παιδιών. Το σχολικό μας λεωφορείο ξεκινάει από νωρίς το πρωί, συνοδευόμενο από χαρούμενες μουσικές, τραγούδια και παιδικές φωνούλες, έχοντας ως τελικό προορισμό την οδό Στρυμώνος 9. Ο καταπράσινος κήπος του βρεφονηπιακού σταθμού «Αγκαλίτσα» είναι ο πρώτος που υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους, στον οποίο περνούν δημιουργικό και χαρούμενο χρόνο διασκεδάζοντας με τα παιχνίδια.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του σταθμού, προσφέρει καθημερινά δημιουργικές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες με στόχο τη συνεργασία, την κοινωνικοποίηση και την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών, με τρόπο βιωματικό και ευχάριστο.

Επιπλέον, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως η γυμναστική και το χοροθέατρο ή ακόμα και να γίνουν μικροί ζωγράφοι στο εργαστήρι εικαστικών αλλά και να ταξιδέψουν στη μακρινή Αγγλία, μαθαίνοντας τη γλώσσα και διάφορα ήθη και έθιμα. Γίνονται ακόμα και μικροί εξερευνητές της πόλης μας, πραγματοπιώντας μικρές εκδρομές ώστε να τη γνωρίσουν διασκεδάζοντας.

Γνωρίστε μας στο site : www.agkakitsa.gr,

Facebook: αγκαλίτσα βρεφονηπιακος σταθμός

Email : agkalitsa.82@hotmail.com

Και κλείστε το ραντεβού γνωριμίας με το σταθμό μας στο 261 042 3845.

Related posts

Η Ιστορία και Εξέλιξη των Μπλουζ p.7 (1920s)

4press

«Τι Τι Τα: Οι Μαγικές Νότες του Δάσους»

4press

Η Χριστίνα Χριστοδουλοπούλου στα μουσικά άρθρα

4press