Πολιτική

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: “Η Αριστερά και η Πατρίδα”


O Yποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος δήλωσε τα εξής:

Η πατρίδα στο αξιακό σύστημα της αριστεράς βρισκόταν ανέκαθεν πολύ ψηλά. Εμπράκτως μέσα από αγώνες, σε όλη τη ροή της ιστορίας μας, η αριστερά έχει αποδείξει ότι ήταν έτοιμη να θυσιαστεί για την ευημερία της πατρίδας και του λαού μας.

Δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας, ειδικά σε αυτές τις πολιτικές δυνάμεις οι οποίες ενδύονται με τον παλιό μανδύα του εθνικισμού. Αυτόν τον εθνικισμό, που προκάλεσε πολλά δεινά στο λαό μας, εμείς τον απορρίπτουμε. Εμείς αγαπάμε την πατρίδα μας χωρίς να μισούμε τις πατρίδες των άλλων.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ιδεών ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση της αριστεράς ανέλαβαν όλες εκείνες τις πρωτοβουλίες για να βγει η χώρα μας απ’ το διπλωματικό περιθώριο που την είχαν τοποθετήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Ανέπτυξε συνεργασίες με κράτη της Μεσογείου, με κράτη της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων. Κορωνίδα των προσπαθειών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, μια συμφωνία η οποία θα παραμείνει στην ιστορία για το μεγαλείο της και στην οποία θα αναφερόμαστε στο μέλλον για τις ευνοϊκές συνθήκες που δημιούργησε για τους λαούς των δύο χωρών και της ευρύτερης περιοχής. Αποκτήσαμε έναν φίλο-σύμμαχο στα βόρεια σύνορά μας βάζοντας φρένο στις τουρκικές ορέξεις.

Αγαπάμε την Ελλάδα και παλεύουμε για το λαό της και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκείνοι που φωνάζουν για τα εθνικά ζητήματα είναι αυτοί που εκχώρησαν την εθνική μας ανεξαρτησία στους θεσμικούς δανειστές με τις καταστροφικές πολιτικές που ακολούθησαν.

Με αυτές τις σκέψεις καλούμαστε στις 7 Ιουλίου να στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, να αποφασίσουμε για τη ζωή και το μέλλον μας. Προχωράμε μπροστά με το χέρι στην καρδιά.

Related posts

H XIOΣ ΣΕ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ

4press

Σε συζητήσεις για συνεργασία με την ARCAirport Regions Council βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας

4press

Brexit -«Εχουμε συμφωνία», λένε Μπόρις Τζόνσον και ΕΕ

4press