Πολιτική

Η Αντίσταση Πολιτών ανακοίνωσε :”Δεν ψηφίζουμε κανέναν”

Ανακοίνωση για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών εξέδωσε η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας, στην οποία αναφέρονται:

«Η Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας θεωρεί ότι η μόνη ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ επιλογή, στοδεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, είναι να μην ψηφιστεί κανείς από τους δύο υποψήφιους.
Από τη μια, η “προοδευτική συμμαχία”. Το φιλοκυβερνητικό μπλοκ της φτωχοποίησης με “ανθρώπινο πρόσωπο”. Η “πετυχημένη” νυν περιφερειακή αρχή που μπορεί να πολιτεύεται με δεξιά πολιτική, την ίδια στιγμή που επενδύει εκλογικά στην απειλή “να μην έρθει η δεξιά”. Λες και οι πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν δεν λειτουργούν εδώ και μια δεκαετία σε συνέχεια εφαρμόζοντας πολιτικές για να “σώσουν” τη χώρα, όπως λένε.
Από την άλλη, η νέα και ωραία εν δυνάμει περιφερειακή αρχή που υπόσχεται “όλα από την αρχή”, αλλά στηρίζεται στην πιο επιθετική νεοφιλελεύθερη αντίληψη εφαρμογής των μνημονιακών νόμων και της επιβεβλημένης λιτότητας.
Και ο πολίτης που προσπαθεί να επιβιώσει; Ο νέος που παλεύει να μείνει στον τόπο του και να μη φύγει; Όσοι αγωνίζονται για μια πατρίδα χωρίς κηδεμονία και μια περιφέρεια διεκδικητική, αρωγό στις προσπάθειές τους και όχι απέναντί τους;

Για όλους αυτούς, μία είναι η πραγματική επιλογή. Ο νέος περιφερειάρχης να μην εκλεγεί με την έγκριση και τη συναίνεσή τους.
Η δύσκολη επιλογή είναι η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στις πολιτικές τους.
Δεν θα μας μικρύνουν στο μπόι τους για να διαλέξουμε.
Δεν θα πάρουν τη δική μας έγκριση.
ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
»

Related posts

Είναι η Κίνα η νέα παγκόσμια απειλή;

4press

Οικονόμου: Εξοικονόμηση χρόνου και κόστους μέσω της πλατφόρμας myDimos.Live

4press

Τσίπρας: Η Ελλάδα πρέπει να πιέσει για ένα Ελσίνκι με νέους όρους

4press