Πολιτική

Ασπασία Καρέλα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο

Η Ασπασία Καρέλα Υποψήφια  Δημοτική  Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά »  του Γρηγόρη Αλεξόπουλου  στηρίζει  την  προσπάθεια για το καλύτερο μέλλον της Πάτρας .

Καταθέτει  την ενέργεια  που την διακρίνει και που έχει προσφέρει επί σειρά ετών στα κοινά,μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση και τους συλλόγους.

Είχε εκλεγεί Διαμερισματική Σύμβουλος του Κεντρικού Διαμερίσματος  του Δήμου Πατρέων και είχε αναλάβει Πρόεδρος επιτροπής (Κ.Δ.) Νέας Γενιάς – Εθελοντισμού  και προσπάθησε επάξια μέσα από δράσεις να αναδείξει προβλήματα ,να στηρίξει και να ενημερώσει ότι αφορούσε τον τομέα που υπηρετούσε.Αλλά και στο Διαμερισματικό Συμβούλιο συνεργαζόταν άψογα και ήταν ενεργή για ότι αφορούσε την βελτίωση και πρόοδο του Δήμου.

Επίσης ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Προαστίου από

τις θέσεις : Γραμματέας, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος  με ενεργή και φιλότιμη δράση σε όλους τους τομείς με ιδαίτερη έμφαση στον πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα προσφέροντας σπουδαία ανθρωπιστική δράση.

Γυναίκα που μέσα από τους πολλαπλούς ρόλους μιας ολοκληρωμένης οικογένειας κατόρθωνε πάντα και συνεχίζει να ανταποκρίνεται άψογα σε όλους τους τομείς .

Μέσα από έναν ευγενικό αγώνα με μοναδικό στόχο την Πάτρα « Πρωτεύουσα ξανά» και όπως της αξίζει να δεσπόζει  σε όλα τα επίπεδα από καθαριότητα ,έργα ,πολιτισμό ,διευκόλυνση πολιτών,αρωγή στο κοινωνικό κομμάτι των αδύναμων συμπολιτών μας και τόσα άλλα θέματα που προάγουν τον Δήμο και τους Δημότες .

Η Ασπασία Καρέλα έχει αποφοιτήσει από το Long  Island City της Νέας Υόρκης και εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα.

Related posts

ΜΕΡΚΕΛ: Η τελευταία επίσκεψη στην Αθήνα με Μητσοτάκη και οι προσδοκίες των δύο ηγετών

4press

Ταραντίλης: Η παραίτησή μου δεν οφείλεται σε πολιτικούς λόγους -Μην ερμηνεύετε αυθαίρετα την ανακοίνωση μου

4press

Πολυχρόνης Θωίδης: Ο Δήμος δεν εκμεταλλεύεται τα προγράμματα!

4press

Leave a Comment