Πολιτική

ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Να κηρυχθεί αμέσως ο Δήμος θεομηνιόπληκτος

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο με ένα και μοναδικό θέμα: Να κηρυχθεί αμέσως ο Δήμος θεομηνιόπληκτος.

Όπως σημειώνει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας σε ανακοίνωσή του: «Ένας αληθινός κατακλυσμός του Νώε πλήττει τις τελευταίες ώρες τη Δυτική Αχαΐας από τη μία έως την άλλη άκρη της».

Σχεδόν ολόκληρος ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας, κάτω από την Εθνική οδό Πατρών-Πύργου, είναι μια απέραντη θάλασσα ενώ ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές παντού. Όλα τα ποτάμια και οι χείμαρροι που διασχίζουν το Δήμο έχουν σπάσει ενώ τεράστιοι όγκοι νερού αναζητούν ορμητικά διέξοδο παρασύροντας τα πάντα στο διάβα τους.

Δυτική Αχαΐα: «Να κηρυχθεί ο Δήμος θεομηνιόπληκτος» - Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα (11/12) και έως τις 4.30 το απόγευμα ο μετεωρολογικός σταθμός Σαγαιϊκων έδινε ημερήσιο ύψος βροχόπτωσης 69,4 mm γεγονός που σημαίνει περίπου 70 κυβικά μέτρα νερού ανά στρέμμα και ενώ η ημέρα συνεχίζεται και η βροχή πέφτει ραγδαία και ασταμάτητα.

Τα μηνύματα μιλάνε για πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, για κατεστραμμένες αποθήκες με ζωοτροφές και εξοπλισμό, για διαλυμένα γεφύρια και δρόμους, για μια αληθινή κόλαση.

Δυτική Αχαΐα: «Να κηρυχθεί ο Δήμος θεομηνιόπληκτος» - Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου - ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ

Related posts

Ακήρυχτος πόλεμος μέτρων covid-Ούτε για το Σαββατοκύριακο δεν μπορεί να φύγει κανείς εκτός Αττικής -Κικίλιας: Θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις

4press

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε η Μαριέττα Γιαννάκου

4press

Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε τους αστέγους στο λιμάνι του Πειραιά, άμεσες πρωτοβουλίες

4press