Επικαιρότητα Πολιτική

Εσωκομματικές εκλογές Ν.Δ. Αχαΐας: Υποψήφια η επιχειρηματίας Μαρία Κυριακοπούλου

Στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ., που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, συμμετέχει ως υποψήφιο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας ( Δ.Ε.Ε.Π) Αχαΐας η επιχειρηματίας Μαρία Κυριακοπούλου.

Η κ. Κυριακοπούλου μίλησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα 4press για την απόφασή της να συμμετέχει στις εκλογές ενώ απάντησε γιατί επέλεξε την παράταξη του κ. Αντώνη Κουνάβη:

” Οι άνθρωποι που προσπαθούν συνεχώς να εξελίσσονται είναι αυτοί που τρέφουν ένα βαθύ σεβασμό στο παρελθόν για τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους και τους προσκαλώ να πορευθούν ενωμένοι μαζί μου. Προσδοκώ μία δυνατή ΔΕΕΠ που θα υποστηρίζει και θα αναδεικνύει το κυβερνητικό έργο στον τομέα ευθύνης της αλλά θα είναι και δίπλα στο απλό μέλος να βοηθήσει στο πρόβλημά του. O κ. Αντώνης Κουνάβης μπορεί να το προσφέρει με την γνώση του, την εμπειρία του και τη σοβαρότητα που διαθέτει από στο τιμόνι της ΔΕΕΠ. Γιατί οι άξιοι πρέπει να προχωράνε…”.

Η Μαρία Κυριακοπούλου είναι Τομεάρχης μεταφορών ΝΔ ΝΟΔΕ Αχαΐας ,Μέλος Οικονομικής Επιτροπής ΝΔ ΝΟΔΕ Αχαΐας, Μέλος Παραγωγικών Τάξεων ΝΔ ΝΟΔΕ Αχαΐας,και Συντονίστρια επιτροπής μεταφορών στν ΣΕΑΔΕ ΠΔΕ. Από το 2011 έως το 2014 διατέλεσα αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε. και μέλος ΔΣ καρναβαλικού οργανισμού Πάτρας καθώς και από το 2007 έως το 2010 Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Εμπορικού &Εισαγωγικού Συλλόγου Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Related posts

Έκρηξη έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ

4press

Κατά του δικαιώματος στην άμβλωση ψήφισε ο Κυμπουρόπουλος – Τον «αδειάζει» η ΝΔ

4press

H φθίνουσα επιρροή της Τουρκίας με την (αναμενόμενη) αναγνώριση της Αρμενικής Γενοκτονίας από τις ΗΠΑ

4press