Πολιτική

Η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε λευκό ή άκυρο στο Β΄γύρο για Περιφέρεια

Δήλωση της Λαϊκής Συσπείρωση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον β΄ γύρο των περιφερειακών εκλογών. Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τους χιλιάδες που μας εμπιστεύτηκαν δίνοντάς μας την ψήφο τους, ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά.

Ευχαριστούμε επίσης όσους συμπαρατάχθηκαν μαζί μας και έδωσαν στο πλευρό μας τη μάχη να ισχυροποιηθούν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια που στηρίζονται από το ΚΚΕ, τόσο στην Περιφέρεια, όσο και στις υπόλοιπες κάλπες. Βγαίνουμε ενισχυμένοι από αυτήν τη μάχη, με ισχυρότερη παρουσία στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η θέση μας για τον β΄ γύρο είναι καθαρή. Ζητάμε από τον λαό –όπως κάναμε και στον α’ γύρο– να ψηφίσει με κριτήριο τη ζωή του, χωρίς να ξεχάσει ποια πολιτική, ποια κόμματα και οι εκπρόσωποί τους μας έφεραν ως εδώ, ποιοι έχουν διακριθεί για την αντιλαϊκή τους πολιτική.

Με το ίδιο λοιπόν κριτήριο που την πρώτη Κυριακή καλέσαμε τον λαό να πάει στην κάλπη την Περιφέρειας με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης, τον καλούμε τη δεύτερη Κυριακή η επιλογή του να είναι το λευκό ή το άκυρο. Τέλος, καλούμε στην Πάτρα σε αγώνα για να μείνει ο Δήμος στα χέρια του λαού, για να έχουμε στον β’ γύρο σαρωτική νίκη του Κώστα Πελετίδη».

Related posts

Γερουλάνος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ – Υποψηφιότητα έκπληξη

4press

“Κερνάμε Ελλάδα”μία ξεχωριστή για την Αχαΐα έκθεση που πήγε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Μπαρμπούνης

4press

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ εκθέτουν την κυβέρνηση: Ναι, υπήρχε χαρτί με εντολή για το γλέντι του Μητσοτάκη στην Ικαρία!

4press