Πολιτική

Και η Αλεξάνδρα Γιαννίτση στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» βρίσκεται η Γεωπόνος και πρώην Αντιδήμαρχος Βουπρασίας Αλεξάνδρα Γιαννίτση. Η νέα και δραστήρια κ. Γιαννίτση ανήκει και αυτή νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θέλουν να βάλουν σε νέα αναπτυξιακή πορεία τον τόπο τους!
Καλωσορίζοντας την κ. Αλεξάνδρα Γιαννίτση στη «Νέα Πορεία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, ανέφερε: «Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω στον συνδυασμό μας την Αλεξάνδρα Γιαννίτση. Με την Αλεξάνδρα μας ενώνουν η όρεξη για προσφορά στον τόπο μας, κοινές αντιλήψεις, αρχές και ιδανικά. Μαζί με ανθρώπους όπως η Αλεξάνδρα μπορούμε να αλλάξουμε οριστικά σελίδα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης και να τον μεταμορφώσουμε στον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».
Από την πλευρά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος κ. Αλεξάνδρα Γιαννίτση, τόνισε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!»,

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ
Η Αλεξάνδρα Γιαννίτση του Νικολάου γεννήθηκε στη Βάρδα Ηλείας, όπου και ζει μόνιμα. Αποφοίτησε το έτος 2006 από τη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως πτυχιούχος της κατεύθυνσης Φυτοπροστασίας. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Μιλά άπταιστα δύο ξένες γλώσσες, αγγλικά και γερμανικά. Εργάζεται από το 2006 έως σήμερα ως γεωπόνος στην περιοχή της Βάρδας.
Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση την τετραετία 2006 – 2010 ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Βουπρασίας. Το 2010 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Βουπρασίας με κύρια καθήκοντα το περιβάλλον, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την πολιτική προστασία, τις δασικές εκτάσεις και τον ηλεκτροφωτισμό.
Επίσης υπήρξε ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρδας από το 2011 στη θέση της γραμματέως και της αντιπροέδρου. Ενεργή δράση είχε και στον αθλητισμό, σαν μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παμβουπρασιακού Αθλητικού Ομίλου Βάρδας.

Related posts

Ανένδοτη η Λαγκάρντ

4press

ΣΕΑΔΕ: Ενημέρωση Φ. Ζαΐμη για τις ενέργειες του Ν. Φαρμάκη περί δημιουργίας εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων

4press

ΠΕΑΚ ΠΑΤΡΩΝ: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νάσου Νασόπουλου

4press

Leave a Comment