Πολιτική

Κατά του δικαιώματος στην άμβλωση ψήφισε ο Κυμπουρόπουλος – Τον «αδειάζει» η ΝΔ

«Η ψήφος του ευρωβουλευτή δεν εκφράζει το κόμμα» ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με την ψήφο του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση τάχθηκε ο πρώτος σε ψήφους Έλληνας ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος σε σχετικό ψήφισμα. 

Το συγκεκριμένο ψήφισμα ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η ανθρώπινη ζωή ενός παιδιού πρέπει πάντα να προστατεύεται, ξεκινώντας από τη στιγμή της σύλληψης» ενώ όλοι οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας το καταψήφισαν.

https://twitter.com/maledictus?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1371519791979139072%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.reader.gr%2Fnews%2Fpolitiki%2F356040%2Fkata-toy-dikaiomatos-stin-amvlosi-psifise-o-kympoyropoylos-ton-adeiazei-i-nd

Εικόνα

Νέα Δημοκρατία: Δεν εκφράζει το κόμμα και τον πρόεδρό του

Αποστάσεις από τον ευρωβουλευτή της πήρε η Νέα Δημοκρατία, «αδειάζοντας» τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο σχετικά με την ψήφο του: «Η ΝΔ έχει ξεκάθαρη θέση, σταθερά και διαχρονικά για το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση. Το θέμα αυτό έχει λυθεί για την ελληνική κοινωνία εδώ και δεκαετίες. Είναι προφανές ότι η ψήφος του ευρωβουλευτή κ. Στέλιου Κυμπουρόπουλου δεν εκφράζει το κόμμα και τον Πρόεδρό του».

Related posts

Πέτσας: Γιατί δεν ανοίξαμε το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη

4press

Ο Σταύρος Τούμπουλης υποψήφιος με την παράταξή του Σπύρου Μυλωνά

4press

Παγκόσμια Τράπεζα: Συρρίκνωση της οικονομίας κατά 5,2% λόγω της πανδημίας

4press