Πολιτική

Κωνσταντίνος Τσίπας – Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα: “Θέλω και μπορώ να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς”

O υποψήφιος στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας Τσίπας Κωνσταντίνος του Αθανασίου με την παράταξη “Οραμα για τη Δυτική Αχαΐα” του Σπύρου Μυλωνά προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Αυτούς τους δύσκολους καιρούς δεν πρέπει να αφήνουμε την ζωή μας στα χέρια κανενός!

Την Κυριακή 26 Μαΐου οφείλουμε να πάμε όλοι στις κάλπες και να ψηφίσουμε, να αποφασίσουμε εμείς με τη ψήφο μας ποιος θα αναλάβει τις τύχες του τόπου μας την επόμενη τετραετία. Να γκρεμίσουμε με την ψήφο μας το ψέμα και την απραξία, να δώσουμε άλλη προοπτική και ελπίδα, να στείλουμε το μήνυμα της αλλαγής πορείας στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

Όλοι μας γνωρίζουμε τα προβλήματα του χωριού μας. Η παράταξη “Όραμα για την Δυτική Αχαΐα” έχει όραμα, σχέδιο και τεκμηριωμένες προτάσεις για την επίλυσή τους. Μέσα από την υποψηφιότητα μου για την τοπική κοινότητα Αλισσού, μου δίνεται η δυνατότητα για πρώτη φορά να ασχοληθώ επίσημα με τα κοινά, αν και όσοι με γνωρίζουν καλύτερα, ξέρουν ότι ανέκαθεν ασχολιόμουν και πάλευα για τα προβλήματα της περιοχής. Θέλω και μπορώ να βοηθήσω τον τόπο μας να ανακάμψει.

Θέλω και μπορώ να συνεισφέρω σε όλους τους τομείς, προσφέροντας ενεργά τις υπηρεσίες μου με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την βελτίωση της καθημερινότητας, την ανάπτυξη του χωριού μας. Με συνθέσεις και συνεργασίες χωρίς διακρίσεις, με διαφάνεια, για το συμφέρον του χωριού και των συγχωριανών μου, για να λυθούν τα προβλήματα που χρονίζουν, για να αλλάξει ο τόπος μας προς το καλύτερο.

Related posts

Προχωρά το σχέδιο για το νέο λιμάνι στις Αλυκές κάτω Αχαΐας με πρωτοβουλία Φωκίωνα Ζαΐμη

4press

Διαμαντής Κανελλόπουλος: Τεράστια η σημασία της άθλησης

4press

Τσίπρας: Η Ελλάδα της δημιουργίας θα κερδίσει την παρασιτική Ελλάδα (Photos)

4press