Πολιτική

Με την παράταξη του Απ. Κατσιφάρα ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

Με την παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα “Δικαίωμα στην πρόοδο” θα είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ο κ. Σπύρος Σκιαδαρέσης. Σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

Πριν τέσσερα χρόνια συμμετείχα ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Πατρέων με τον Συνδυασμό τού υπ. Δημάρχου – Ιατρού κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ». Η τιμή των συμπολιτών μου με την ψήφο τους προς το πρόσωπό μου, με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Συνδυασμό. Ως πρώτος επιλαχών, τον περασμένο Ιανουάριο ορκίστηκα Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής τής Παράταξης, μετά την παραίτηση τού κ. Παναγιωτόπουλου. Θέση από την οποία έως την λήξη τής θητείας μου, θα υπηρετήσω με ζήλο προς το συμφέρον τής πόλης και των συμπολιτών μου.
Τον ερχόμενο Μάιο (19 & 26 Μαΐου) διενεργούνται οι εκλογές Α΄ και Β΄ Βαθμού τής τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ενεργός – αγωνιζόμενος πολίτης τού τόπου μου, τού τόπου όπου ζω, εργάζομαι και αγαπώ, δηλώνω εκ νέου ΠΑΡΩΝ στον εκλογικό στίβο τής τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτή τη φορά αποδεχόμενος την πρόταση τού νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και εκ νέου υποψήφιου. Η εντιμότητά του, το έργο του και η συνέπεια των λόγων του, εγγύηση για να συστρατευτώ μαζί του, για την συνέχιση, τού έως τώρα πετυχημένου ομολογουμένως έργου του.
Όραμά μου ήταν, είναι και αενάως θα είναι να κάνουμε πράξη και έργο μας, τον λόγο μας. Με ζήλο, εργατικότητα, συνεργασίες και νέες ιδέες, προτάσσοντας πάντα το γενικότερο συμφέρον των πολιτών και τού τόπου που ζούμε και αγαπάμε, πάνω από πολιτικές σκοπιμότητες, ιδιοτέλειες και συμφέροντα.
Προτεραιότητα μας σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια θα είναι o άνθρωπος και όλα αυτά που συνιστούν την καθημερινότητα μας, για να κάνουμε την ζωή όλων μας καλύτερη.
Να δώσουμε νέα πνοή στο νομό μας, τα χωριά μας, να έρθουμε κοντά στους νέους μας, να αγκαλιάσουμε τους μεγαλύτερους και να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τον φυσικό μας πλούτο.
Να αναδείξουμε τον πολιτισμό και τον θρησκευτικό μας πλούτο. Τον πρωτογενή τομέα, την τουριστική μας ανάπτυξη, την περαιτέρω βελτίωση τής καθημερινότητας.
Με σεβασμό στις ηθικές αξίες. Τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο. Τον άνεργο, τον άστεγο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τον εργαζόμενο και τον εργοδότη.
Η Πάτρα, η Δυτική Αχαΐα, η Αιγιάλεια, τα Καλάβρυτα και ο Ερύμανθος, η Αχαΐα μας, πρέπει να γίνει «φάρος» τής Δυτικής Ελλάδας και γιατί όχι, «φάρος» τής πατρίδας μας!
Μπορούμε! Το θέλουμε! Θα το πετύχουμε!
Συνεχίζουμε, πάμε μπροστά!
Φιλικά

Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης

Related posts

Θεοδωρικάκος: Υπεγράφη το Προεδρικό Διάταγμα για το νέο βαθμολόγιο των αστυνομικών

4press

Υποψήφιος με τον Διαμαντή Κανελλόπουλο ο Κώστας Αντωνακόπουλος

4press

Θλίψη στην οικογένεια του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη –Πέθανε η πεθερά του

4press

Leave a Comment