Πολιτική

Με τον Κώστα Σπηλιόπουλο ο Αντώνης Γκόλφης

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Σηλιόπουλου θα είναι ο κ.Αντώνης Γκόλφης. Σε ανακοίνωσή του Ο κ. Γκόλφης τονίζει τους λόγους που επέλεξε την παράταξη “Δυτική Ελλάδα Μπροστα” :

“Ο κύριος Σπηλιοπουλος δημιούργησε ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο που συσπειρώνει στελέχη από ευρύτερες ιδεολογικές αφετηρίες σε μία ισχυρή ομάδα που διαθέτει γνώσεις, ικανότητες, ευαισθησίες και, πάνω απ’ όλα, ήθος και εντιμότητα.

Ετσι λοιπόν με έπεισε αυτόν τον αγώνα να τον κάνουμε μαζί και να φέρουμε την περιφέρεια δυτικής Ελλαδας στην θέση που της ανηκει. Ωστόσο, θέλω να υπογραμμίσω εδώ ότι κανείς από τους υποψήφιους δεν αποποιείται την πολιτική προέλευσή του, αλλά διατηρεί τις απόψεις του. Έτσι, συνθέσαμε αξιοκρατικά μία ομάδα, στην οποία το ένα μέλος συμπληρώνει το άλλο σε ικανότητες και γνώσεις, με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη της δυτικής Ελλάδας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η αξιοκρατία αποτελεί το πρωταρχικό αίτημα της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα, γι’ αυτό και εμείς θέλουμε να κάνουμε δουλειά σε όλα τα μήκη της περιφέρειας μας, όχι να βρούμε δουλειά μέσω αυτού. Επιθυμία όλων μας είναι το μέλλον του τόπου που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

Θα μου πείτε πώς «χτίζετε», λοιπόν, το μέλλον του τόπου που μεγαλώσατε και αγαπάτε, όπως λέτε;

«Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που είναι πλήρους και καθολικής αποδοχής από όσους συμμετέχουν στην κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση της κάθε περιοχής μας. Ένα πρόγραμμα με ολοκληρωμένες δεσμεύσεις, που τις έχουμε κοστολογήσει έχοντας πλήρη επίγνωση και εικόνα . «Ανατροπή του κατεστημένου είναι το μήνυμα που στέλνουμε με ακούραστο εργάτη μας τον Κωστα Σπηλιοπουλο>>

«Η ανατροπή στο παρελθόν και σε αυτούς που εξακολουθούν να το υπηρετούν ως ανακύκλωση του κατεστημένου. Εμείς εκφράζουμε το Μέλλον σε μία κρίσιμη αναμέτρηση του χθες με το αύριο. Στον αγώνα αυτό συμμετέχουμε όλοι σε μια δυναμική πορεία προς τα εμπρός. Αποφασίσαμε να δώσουμε δυναμικά το “παρών”, γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει η περιφέρεια της δυτικής Ελλάδος ξανά στο παρελθόν. Θα έλεγα ότι κλείνει μία περίοδος, η οποία στη χρονική της κορύφωση ανέδειξε –με τον πλέον τραγικό τρόπο– όλα τα αρνητικά φαινόμενα και τις παθογένειες που χαρακτηρίζουν την πολίτικη και την διοίκηση της νυν περιφέρειας, επικαλύπτοντας και τα όποια θετικά παρουσιάστηκαν στην διαδρομή. Επειδή έχουμε πρόσωπο και όχι προφίλ σας καλούμε να κάνουμε μαζί ένα νέο ξεκίνημα για την υπερηφάνεια σε μια από της μεγαλύτερες περιφέρειες της Ελλάδος μας”

Related posts

Ο Ερντογάν απειλεί: Θα στείλω 3,6 εκατ. πρόσφυγες στην Ευρώπη

4press

Διάγγελμα του Πρωθυπουργού για μέτρα κορωνοϊού στην Αχαΐα

4press

Ανησυχία για το μέλλον του Brexit έφερε η παραίτηση Μέι

4press

Leave a Comment