Πολιτική

Ο Παναγιώτης Βαγγελάκος υποψήφιος με τον Γιάννη Λέντζα

Ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Βαγγελάκος από τη Βάρδα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία». Ο κ. Βαγγελάκος αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του κ. Λέντζα τον Δήμαρχο που έχει ανάγκη ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, προκειμένου να αλλάξει οριστικά σελίδα.
«Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως ο Παναγιώτης Βαγγελάκος, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Ο Παναγιώτης Βαγγελάκος έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ενεργός πολίτης και επιτυχημένος επιχειρηματίας. Πλέον θα μπορεί να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.
«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Με την εμπειρία του και τις γνώσεις του, αλλά και με την αποφασιστικότητά του για την ανάπτυξη της περιοχής μας, ο Γιάννης Λέντζας είναι η μοναδική επιλογή που έχει ο τόπος μας προκειμένου να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!», δήλωσε ο Παναγιώτης Βαγγελάκος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΥ
Ο Παναγιώτης Βαγγελάκος γεννήθηκε το 1979 στη Βάρδα όπου και μεγάλωσε. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και μηχανών γραφείου σε Δημόσιο ΙΕΚ. Είναι συνιδιοκτήτης της επιχείρησης ΒΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια προκειμένου να φέρει την τεχνογνωσία και την εξέλιξη που υπάρχει στο εξωτερικό σε θέματα γεωργικών μηχανημάτων, όπως τρακτέρ και ανταλλακτικά.

Related posts

Η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για τα σχολεία

4press

Μεγάλη η πρώτη συγκέντρωση του Δ. Κανελλόπουλου στη Χαλανδρίτσα: “Θα μιλήσουμε με έργα…”

4press

Έκκληση για αποφυγή επισκέψεων σε σπίτια

4press

Leave a Comment