Πολιτική

Σήριξη Απόστολου Κατσιφάρα από το ΚΙΝΑΛ ,στο πλευρό του, Γεννηματά ,Λαλιώτης ,Παπανδρέου

Στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα το Κίνημα Αλλαγής

Όλα τα στελέχη της πρώτης γραμμής του Κινήματος Αλλαγής τάσσονται στο πλευρό του Απόστολου Κατσιφάρα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

Εξάλλου, το Κίνημα Αλλαγής με το πλέον επίσημο τρόπο έχει δηλώσει, εξ’ αρχής, τη στήριξη του στον Απόστολο Κατσιφάρα.Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου καθώς και ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Λαλιώτης, και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά βρίσκονται στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να βρεθεί σε Πάτρα, Αγρίνιο και Πύργο. Μάλιστα, αναμένεται να δώσει το «παρών» και στο εκλογικό κέντρο του Απόστολου Κατσιφάρα, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου.

Το κλιμάκιο των κορυφαίων στελεχών του ΚΙΝΑΛ βρίσκεται στην περιοχή, για την υποστήριξη του περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος την Κυριακή αντιμετωπίζει τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ  Νεκτάριο Φαρμάκη, που μπήκε στον β’ γύρο των εκλογών με προβάδισμα 4 μονάδων.

Πάντως, η παρουσία του Κώστα Λαλιώτη δεν αποτελεί έκπληξη για τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο άλλοτε γραμματεάς του Κινήματος “παραδοσιακά” κατεβαίνει στην Πάτρα, παραμονές του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Σημειώνεται πως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος κατέβηκε υποψήφιος και ο πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τους ψηφοφόρους του εν όψει β’ γύρου για «αλλαγή στην Περιφέρεια».

Related posts

Σπύρος Κωνσταντάρας: “Πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μια δυνατή ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας”

4press

Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης: Μαζί με την μικρή του κόρη ψήφισε ο Γιάννης Λέντζας – Το μήνυμά του μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος

4press

Σημαντική παρέμβαση για την ανεργία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Αχαΐας Γιώργου Τσάλτα με το συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου

4press