Πολιτική

Τάσος Βερρόπουλος: Γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαίου και να θέσω υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος, με την ανεξάρτητη παράταξη Όραμα για την Δυτική Αχαΐα με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπύρο Μυλωνά.

Δεν σας κρύβω πως η λήψη της απόφασης αυτής ήρθε έπειτα από σοβαρή σκέψη και προβληματισμό, μιας και γενικότερα η πολιτική στις μέρες μας έχει απαξιωθεί. Από την άλλη όμως βλέπω πως ο Δήμος που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε και εργαζόμαστε δεν έχει την εικόνα που πραγματικά θα θέλαμε.
Έχοντας πλήρη συνείδηση των προβλημάτων και των ιδιαιτεροτήτων αυτού του τόπου και γνωρίζοντας, όπως και εσείς, όλα αυτά που μας έφεραν πίσω, πιστεύω πως, με ενδιαφέρον, εντιμότητα και ικανότητα μπορούμε τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής μας. Να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τη ζωή των κατοίκων του Δήμου. Να έρθουμε κοντά στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων. Με εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, Σπύρου Μυλωνά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Related posts

Υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών έως την 1η Σεπτεμβρίου και άμεση αναπλήρωση των ανεμβολίαστων

4press

ΣΥΡΙΖΑ: Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές συνέδρων

4press

Πολυχρόνης Θωίδης: Γυναικεία Επιχειρηματικότητα

4press

Leave a Comment