Πολιτική

Τηρεί σιγή ιχθύος ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας στις κατηγορίες του Σπύρου Ν.Μυλωνά….

Ο υποψήφιος δήμαρχος δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Ν.Μυλωνάς εξακολουθεί να ζητά εξηγήσεις από το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή σχετικά με το υπέρογκο ποσό που δαπανήθηκε για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου στο αμαξοστάσιο του δήμου. Παρόλα αυτά ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή τηρούν σιγή ιχθύος……

Ο ίδιος σε προσωπική του ανάρτηση στο facebook αναφέρει: «Φωτοβολταϊκών συνέχεια!!!! Ποιος πήρε τα 12.000 € κύριοι της δημοτικής αρχής! για γέλια και για κλάματα!!!

Χθες το βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η δημοτική αρχή είχε στην ημερήσια διάταξη συζήτηση για την σύναψη προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ Δήμου κ ΔΕΥΑΔ για την παραχώρηση της στέγης του αμαξοστασίου για εγκατάσταση του γνωστού αμαρτωλού φωτοβολταϊκού! Ενώ το έχουν εγκαταστήσει, τώρα θυμήθηκαν ότι πρέπει να γίνει παραχώρηση της στέγης! Πέραν όμως αυτού η νοικοκυρεμένη δημοτική αρχή απέσυρε το θέμα από την συζήτηση, ξέρετε με ποια αιτιολογία! Ότι δεν είχε εισήγηση!!!! Εδώ και ένα μήνα μας βομβάρδιζαν με το μεγαλείο του φωτοβολταϊκού και χθες το βράδυ είπαν ότι δεν έχουν εισήγηση! Τρέμουν να εμφανιστούν στο δημοτικό συμβούλιο και να δώσουν εξηγήσεις! Για γέλια και για κλάματα!».

Related posts

Ευρωκλογές 2019: Οι τελικοί σταυροί όλων των υποψηφίων στην Αχαΐα

4press

Ουκρανικό: Δοκιμάζεται η ενότητα στο εσωτερικό των ΗΠΑ

4press

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΤ με αιχμές για νοσταλγούς της Χούντας στο υπουργείο

4press

Leave a Comment