Πολιτική

Τον δήμαρχο Θηβαίων επισκέφθηκε ο Σπ. Σκιαδαρέσης

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας Σπύρος Σκιαδαρέσης δήλωσε:

Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Θηβαίων Γιωργος Αναστασίου στο γραφείο του, μαζί με το φίλο Μηχανικό από την Πάτρα Παχής Γεώργιος και την Προϊσταμένη ΔΟΘ Κωνσταντινα Ζαμπακου.

Μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της πρωτότυπης Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) Θήβας. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και καινοτόμο έργο, που διαθέτει χωριστή επεξεργασία βιοαποβλήτων- πράσινων αποβλήτων και συνεπεξεργασία λυματολάσπης με τεχνική αερόβιας – αναερόβιας επεξεργασίας, υβριδικούς χωνευτές και παραγωγή βιοαερίου για την ενεργειακή αυτοτροφοδότηση της μονάδας. Ένα έργο πνοής για την περιοχή το οποίο στην αυγή του 2022 τίθεται σε λειτουργία! Ο Δήμαρχος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο μας ενημέρωσε για τις δυνατότητες της Μονάδας και την συμβολή του έργου στην επίτευξη των στόχων της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και συμβάλλοντας στην είσοδο σε μια νέα εποχή στη διαχείριση των απορριμμάτων:

Στην εποχή της αειφόρου και κυκλικής οικονομίας. Επίσης ο φίλος Μηχανικός Γεώργιος Παχής ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο και τον Αρμόδιο Αντιδήμαρχο, για την δυνατότητα αξιοποίησης και ανάπτυξης των Λιμενικών εγκαταστάσεων που άπτονται της διαχείρισης του Δήμου Θηβαίων.

Related posts

Δύο πολύ σημαντικά έργα κατά της διάβρωσης των ακτών στην Π.Ε. Αχαΐας – Ο Νεκτάριος Φαρμάκης υπέγραψε τις αποφάσεις ένταξης

4press

Live: Η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ

4press

Λοβέρδος:«Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε, τέλος τα βαφτίσια»- «Ας κάνει ό,τι θέλει ο Γιώργος – Εχω τη δική μου πρόταση» (βίντεο)

4press