Πολιτική

Yπέρ της υποψηφιότητας Παπαδημάτου – Δηλώσεις Μαζαράκη & Νικολάου

Δύο κορυφαία στελέχη της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας τα οποία διαδραμάτισαν κεντρικό ρόλο στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, τάχθηκαν άμεσα και δημόσια υπέρ της υποψηφιότητας  του Νίκου Παπαδημάτου.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης στη δήλωσή του επεσήμαινε τα εξής:

«Τις τελευταίες ώρες διάφοροι «διαδρομιστές» διακινούν στην πόλη σενάρια επιστημονικής φαντασίας που αφορούν στις Αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Πατρέων.

Και επειδή επισήμως δεν μπορούν να τεκμηριώσουν τις προσδοκίες τους, χρησιμοποιούν την γνωστή μέθοδο της διαρροής μέσω γνωστών «ψιθυριστών» που ουδεμία σχέση έχουν με την Νέα Δημοκρατία, τόσο με την ηγεσία της  όσο και με τα εκλεγμένα όργανά της στην Αχαΐα.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν άπαξ δια παντός, ότι με απόφαση του Προέδρου του κόμματος και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές για τον Δήμο Πατρέων στηρίζει τον γιατρό και πρώην βουλευτή Νίκο Παπαδημάτο.

Για την συγκεκριμένη απόφαση, έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή τόσο η ΝΟΔΕ Αχαΐας, όσο και οι βουλευτές της στον Νομό.

Άμεσα διοργανώθηκε  μαζική σύσκεψη στην ΝΟΔΕ Αχαΐας όπου παρουσία δεκάδων στελεχών του κόμματος ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου και δρομολογήθηκαν οργανωτικά όλες οι δράσεις για την στήριξη του προεκλογικού του αγώνα, με σεβασμό πάντα στα πλαίσια και την στρατηγική που ο ίδιος θα χαράξει στον δρόμο προς τις εκλογές του Μαΐου.

Σε αυτή την μάχη, ήδη συστρατεύεται το σύνολο των δυνάμεων της τοπικής Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του κόμματος στην Αθήνα.

Όσο για τους ευφάνταστους διαδρομιστές τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

 Είναι άλλωστε γνωστοί στην πόλη και όσες φορές στο παρελθόν επιχείρησαν να σπείρουν ανέμους, εισέπραξαν θύελλες»

Σε αρθρογραφία του στον σημερινό τύπο ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου κινούμενος στα ίδια πλαίσια σημειώνει:

Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Πάτρας, καθώς σε λίγο καιρό θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να σηκώσουν το τεράστιο βάρος της προσπάθειας ανάκαμψης της πόλης μας. Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις κάλπες του Μαΐου ως πρώτη προτεραιότητά της , επιβάλλεται να έχει, την ενοποίηση όλων των ενεργών τοπικών δυνάμεων, ώστε με συναίνεση και ενότητα , στην πράξη, να πάμε μπροστά! Δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή απέδειξε πως στην ουσία είναι υπέρ των αποκλεισμών. Ο κύριος Πελετίδης θεωρεί πως μόνο αυτός εκπροσωπεί τους πολίτες και όλοι οι άλλοι «σύμφέροντα». Η στείρα πολιτική που άσκησε τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική Πελετίδη είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλές αναπτυξιακές ευκαιρίες η πόλη. Σήμερα απαιτείται ο τρίτος Δήμος της χώρας να αποκτήσει την αίγλη που, δικαιωματικά, του ανήκει. Και σε μια τέτοια προσπάθεια εγγύηση αποτελεί ο Νίκος Παπαδημάτος . Καταξιωμένος επιστήμονας και έμπειρος πολιτικός που από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας έθεσε ως όρο την σφυρηλάτηση της ενότητας , για να κερδηθούν τα μεγάλα μελλοντικά στοιχήματα. Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου , βλέποντας στο πρόσωπό του τον αυριανό Δήμαρχο που θα ενώσει και δεν θα διχάσει τους πολίτες. Και αν κάποιοι ευελπιστούν -διακινώντας ευφάνταστα σενάρια- πως θα αλιεύσουν ψήφους σε «θολά νερά», θα αποτύχουν οικτρά! Ολοι μαζί θα προχωρήσουμε, αφήνοντας πίσω μας ορισμένους που θεωρούν πως οι πατρινοί έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Και καλώ κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα να στρατευτεί στην επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Related posts

Κρίση στην Ουκρανία: «Η μεγαλύτερη στρατιωτική κινητοποίηση στην Ευρώπη από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

4press

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Πρόεδρο του  ΕΚΟΜΕ Πάνο Κουάνη

4press

Δημοτική αρχή Ανδραβίδας Κυλλήνης: Παραπλανημένος και παραπλανεί από δόλο, ή κακή πληροφόρηση των Λουδοβίκων της αυλής του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;

4press

Leave a Comment