Πολιτισμός - Lifestyle

“Δύο σαν ένα” με Ανδριάνα Μπάµπαλη και Γιώργης Χριστοδούλου στο Θέατρο Γραμμές ΤέΧνης

Στο Θέατρο Γραμμές ΤέΧνης, στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα αυτό το Σάββατο 9/2/2019 στις 21.30 και την Κυριακή 10/2 στις 20.30 θα εμφανιστούν η Ανδριάνα Μπάµπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο καθένας µε τη δική του ξεχωριστή πορεία. Σµίγουν επί σκηνής για να παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραµµα µε τα ωραιότερα ελληνικά -και µερικά ξενόγλωσσα- ντουέτα που έχουν γραφτεί.

Οι ζεστές φωνές τους, δένουν αρµονικά και ερµηνεύουν όλα τα τραγούδια από κοινού, µε τη συνοδεία του εξαιρετικού µουσικού, του Χάρη Σταυρακάκη στο πιάνο και το ακορντεόν.

Με µελωδίες για δύο φωνές του Μάνου Χατζιδάκι, των Simon & Gurfunkel, της Λένας Πλάτωνος, της Αρλέτας, υπέροχες µπαλάντες του Λάκη Παπαδόπουλου, του Γιάννη Μαρκόπουλου, του Κωνσταντίνου Βήτα, τη συνεργασία των Ella Fitzgerald – Louis Armostrong αλλά και κινηµατογραφικά ντουέτα των Henry Mancini ή το ωραίο κομμάτι «City of Stars» από την πολυβραβευµένη ταινία «La la land» του Ντάμιαν Σαζέλ, η Ανδριάνα και ο Γιώργης Χριστοδούλου αναμένεται να παρασύρουν το κοινό να τραγουδήσει και να ονειρευτεί µαζί τους, σ’ ένα πρόγραµµα εκατό τοις εκατό φτιαγµένο “για δύο”.

Related posts

Μήνυμα ενότητας και ελπίδας μετέφερε η Ευτυχία Μπάρλου

4press

Σε στενό οικογενειακό κύκλο έγινε η κηδεία του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα

4press

Στη συναυλία του γυναικείου Βυζαντινού Χορού «Πανύμνητος» “παρών” ο Περιφερειακός Σύμβουλος Τρύφωνας Φωτόπουλος

4press

Leave a Comment