Πολιτισμός - Lifestyle

Εκδήλωση αφιερωμένη στο «New European Bauhaus» την Τετάρτη, 18 Μαΐου στην Πάτρα

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, τo Europe Direct της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Τμήματος  Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών,  Γιάννη Αίσωπο, διοργανώνουν  Workshop με θέμα «New European Bauhaus».  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Μαΐου 2022 και ώρα 18.30 στο Royal Theatre στην Πάτρα.

Κύριος σκοπός της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για το «Νέο Ευρωπαϊκό Bauhaus» που λειτουργεί ως μια εξαιρετική πρωτοβουλία και γίνεται  το σημείο συνάντησης της τέχνης, του πολιτισμού, της επιστήμης και της τεχνολογίας  για ένα μέλλον πιο βιώσιμο, συμπεριληπτικό και όμορφο.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι o Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ηλίας Κωνσταντόπουλος, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,Ρίβα Λάββα, η Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστήμιου Πατρών, Βασιλική Πετρίδου, και η Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιου Πατρών, Αγάπη Πρώιμου. Στο workshop  θα λάβουν μέρος  φοιτητές του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν δωρεάν συμμετοχή στον  παρακάτω σύνδεσμο: 

  • https://forms.gle/oDQiHAmimNsoo4mb6

Η εγγραφή είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή του κοινού στο workshop ενώ για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν το website του Europe Direct,www.edic.pde.gov.gr ή το website του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών www.arch.upatras.gr

Related posts

Εκδήλωση για την έναρξη της ελαιοκομικής περίοδου- «Παρών» και ο Δήμαρχος, Σπ. Μυλωνάς

4press

Γ. Χασάπης: «Πρώτα να παίξουμε καλό βολεϊ, μετά η άνοδος»

4press

Topwoman η 81χρονη από την Κεφαλονιά που κάνει… windsurf

4press