Πολιτισμός - Lifestyle

Η κόρη & ο αδελφός του Ντιέγκο Μαραντόνα θρηνούν τη μεγάλη απώλεια: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…» (Φωτό)

“Μαζεύω τα κομμάτια μου”

Οι ώρες πέρασαν, ο πόνος καταλαγιάζει και η μεγάλη κόρη του Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το χαμό του πατέρα της και τα λόγια της συγκλονίζουν.

Η Ντάλμα ανέβασε μια χαρακτηριστική φωτογραφία με τον πατέρα της από την εποχή που έπαιζε.

Πάντα φοβόμουν το θάνατό μου, αλλά σήμερα όχι πια… γιατί ξέρω ότι αυτή είναι η στιγμή που δεν θα σε δω και δεν θα σε αγκαλιάσω ξανά! Ήδη μου λείπεις μπαμπά! Θα αντέξω εδώ χωρίς αυτό το μέρος της καρδιάς μου που το πήρες μαζί σου χθες.

Όπως πάντα μου ζητούσες θα προσέχω την μαμά και την αγαπημένη σου εγγονή ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΥΑΛΟ! Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή γιατί σε ευχαριστώ για τη ζωή που ζήσαμε. Είμαι συντετριμμένη, αλλά θα προχωρήσω μπροστά. Περίμενέ με εκεί.

Θα ξαναειδωθούμε, εν τω μεταξύ εγώ θα προετοιμάζομαι στο ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ για όταν σε δω να τραγουδήσουμε μαζί ξανά.. Οκ… Εσύ αλήθεια τραγουδούσες καλά και εγώ φώναζα. Σε αγαπώ μπαμπά!

Θα σε αγαπώ και θα σε υπερασπίζομαι σε όλη μου τη ζωή. Και εάν η εγγονή σου θέλει να σε καλεί μέσω βιντεοκλήσης όπως κάνατε, θα πεθαίνω μέσα μου, αλλά μείνε ήρεμος θα τις πω ακριβώς ποιος ήσουν και ποιος θα είσαι πάντα. Σε αγαπά το ίδιο. Γιατί είχες… αυτό… δεν χρειαζόταν πολύ για να σε αγαπήσει…

Μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν φαντάζομαι πώς θα είναι η ζωή μου χωρίς εσένα… ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ… Αλλά είμαι εδώ με τον καλύτερο σύζυγο του κόσμου και μία κόρη που με υποχρεώνει να προχωρήσω μπροστά.

Η ζωή είναι μια στιγμή, έτσι θα τα πούμε σύντομα. Σου φέρνω μαργαρίτες για να διακοσμήσω τις ποδοσφαιρικές σου κάλτσες και σε παρακαλώ κοίτα με, με αυτήν την αγάπη που κοιτάζεις σε αυτή τη φωτογραφία. Σε αγαπώ για πάντα”, έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευση της.

Τα σπαρακτικά λόγια του αδελφού του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…»

Ο Ούγκο Μαραντόνα περιγράφει με δραματικό τρόπο την απώλεια του αδελφού του Ντιέγκο σε ηλικία 60 ετών δηλώνοντας πως αισθάνεται σαν ζωντανός νεκρός.

«Είμαστε ζωντανοί-νεκροί. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούμε με όλο αυτό. Είναι θλιβερό για μένα και το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις.Θα πρέπει να τον θυμάστε στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι έκανε.

Πάντα θυμάσαι τα λάθη και όχι τόσο πολύ όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που πουλάνε περισσότερο από τα γκολ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Ήμασταν πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά μετά την χειρουργική επέμβαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου. Να τον θυμάστε όπως αξίζει», δήλωσε ο Ούγκο Μαραντόνα.

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Στην πασατρέλα ο κρυμένος θυσαυρός

4press

Πέθανε πασίγνωστη infuencer που έδινε μάχη με την νευρική ανορεξία – Είχε μείνει 2 ημέρες χωρίς φαγητό (φωτό)

4press

Πώς η Ν.Δούνια κατάφερε με 40€ να είναι η κομψότερη πολιτικός στο Προεδρικό

4press