Πολιτισμός - Lifestyle

Η Πωλίνα και ο Δάκης ξεσήκωσαν τα ντόμινο στο 2ο Μπουρμπούλι στο Royal

Μια ανεπανάληπτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά εκατοντάδες φίλοι του Μπουρμπουλιού στο μεγάλο Μπουρμπούλι που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Royal Theater.
Τα ντόμινο κατέκλυσαν την κεντρική αίθουσα, τον εξώστη και τους διαδρόμους του Royal Theater. Δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες, η Πωλίνα και ο Δάκης ξεσήκωσαν τα ντόμινο και τους συνοδούς τους μας χάρισαν μια βραδιά βγαλμένη από τις χρυσές εποχές του Πατρινού Καρναβαλιού , των δεκαετιών του ’60, του ’70 και του ’80 με τις αμέτρητες επιτυχίες τους μέχρι τελικής πτώσης.Η πίστα δεν άδειασε ούτε μια στιγμή με ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δομημένο καρναβαλικά , που άγγιζε τους εσωτερικούς ρυθμούς όλων.Παρουσίες καταπληκτικές μέσα στο μυστήριο του απόλυτου μαύρου, μάσκες με φαντασία, άνθρωποι που τουλάχιστον για λίγο βγήκαν από τη δύσκολη καθημερινότητα και μπήκαν στη σφαίρα της ανεμελιάς και του κεφιού.

3ο Μπουρμπούλι, την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019:

Ο θρύλος της ποπ μουσικής, ο Πασχάλης θα είναι εδώ στο Πατρινό Καρναβάλι, υποσχόμενος ένα πάρτυ με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, από τους Ολύμπιανς φτάνοντας μέχρι το σήμερα με τραγούδια όπως «Το κορίτσι του Μάη», «Φύγε σε παρακαλώ», κ.α.

4ο & τελευταίο Μπουρμπούλι, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019:

Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή… γι’ αυτό και ο Πασχάλης θ’ ανέβει και πάλι στη σκηνή του Royal, αυτή τη φορά μαζί με τη Σοφία Αρβανίτη των επιτυχιών «Σοκολατί», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», κ.α. για να απογειώσουν με τα τραγούδια και το κέφι τους τον τελευταίο Χορό του Ντόμινο για το 2019!

Tο πρόγραμμα στα Μπουρμπούλια θ’ ανοίγει το γκρουπ Passepartout.

Related posts

Ο τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος μιλάει για την περίεργη διδασκαλία μουσικής του Θάνου Μικρούτσικου

4press

Φωτο & Βίντεο: Μεταμφιέστηκαν στον inner Wheel Βορρά ΡΙΟΥ Πάτρας και διασκέδασαν μέχρι το πρωί!

4press

Απίστευτο: Περπάτησε 450 χιλιόμετρα για να ηρεμήσει από τη γυναίκα του στην καραντίνα

4press

Leave a Comment