Πολιτισμός - Lifestyle

Οι φαρμακοποιοί της Πάτρας έκοψαν την πίτα τους- ΦΩΤΟ

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση – κοπή πίτας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας στον πολυχώρο Royal Theater Patras. Εντυπωσιακή ήταν και φέτος η συμμετοχή των μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας σε μια εξαιρετική βραδιά με φαγητό, ποτά, πολλά δώρα και ζωντανή μουσική. Η εκδήλωση που κάθε χρόνο αναμένεται με ιδιαίτερη χαρά από τους φαρμακοποιούς και τις οικογένειες τους επιφύλαξε πολλές δημιουργικές και ευχάριστες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους.

Σε έναν ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο, οι μικροί απόλαυσαν μια καλοστημένη αφήγηση παραμυθιού από την Μαρία Γκλαβά καθώς και διάφορα θεατρικά δρώμενα από τους ηθοποιούς Ελευθερία Θανάση, Ράνια Αθανασοπούλου και Γιάννη Κολόμβο οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση «Ο Μικρός Πρίγκιπας» που ζωντανεύει στην σκηνή του Μηχανουργείου στην Πάτρα.

Την εκδήλωση έντυσαν μουσικά με υπέροχα τραγούδια οι Μαρουτσέλα Γασπαρινάτου (φωνή), Μαρία Καραμάνη (φωνή), Γιώργος Μπαράκος (κρουστά) και Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (πλήκτρα).Παράλληλα, η ομάδα ζογκλέρ X-Saltibagos απασχόλησε τα μικρά παιδάκια χαρίζοντας μια ευχάριστη νότα και χαμόγελα στην βραδιά.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, κ. Ανδρέας Σοφιανόπουλος, με την συμμετοχή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου έκοψε την πίτα του Συλλόγου, ευχήθηκε υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του Συλλόγου υπενθυμίζοντάς τους, βέβαια, πως οι δυσκολίες και τα προβλήματα του κλάδου των φαρμακοποιών επιβάλλουν να στραφούν όλοι προς την συνεργασία και την συλλογικότητα.

Στο τέλος της βραδιάς, σε όλους τους παρευρισκόμενους, μικρούς και μεγάλους, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Related posts

Μετά από 4 ημέρες η Βανέσα Μπράιαντ κατάφερε να μιλήσει – Με σπαραγμό αποχαιρετά τον άνδρα της ζωής της & την Τζιάνα της

4press

Florou Excel: Ένα ακόμη εντυπωσιακό αποτέλεσμα μετά απο θεραπεία κερατίνης

4press

Χοακίν Φίνιξ: «Kάθε νέος ρόλος μου προκαλεί άγχος»

4press

Leave a Comment