Πολιτισμός - Lifestyle

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής: Η αιμόπτυση, ο καρκίνος & το χειρουργείο της γυναίκας του (Φωτό)

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε μία σπάνια συνέντευξη…

Τα τελευταία χρόνια ο Τάσος Κωστής έχει έρθει αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις και έχει καταφέρει να σταθεί όρθιος. Πριν από λίγα χρόνια ο ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Έδωσε «μάχη» με την ασθένεια και βγήκε νικητής.

Το δύσκολο εκείνο διάστημα είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του δίνοντάς του κουράγιο.

Στο Πρωινό μίλησε ο Τάσος Κωστής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του με τον καρκίνο. Παράλληλα είπε δημόσια “ευχαριστώ” στην Κάτια Δανδουλάκη.

«Τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να είναι μπροστά και βλέπουν τα πράγματα πιο σύγχρονα. Εγώ διαφωνώ λιγάκι. Κάπου να ακουμπάμε και λίγο πιο παλιά. Έχω μια τρέλα να βάζω σε κάποιους χαρακτήρες δικούς μου ανθρώπους. Τώρα έχω βάλει δυο φίλους μου. Τη γυναίκα μου δεν την έχω βάλει ποτέ σε κάποιο χαρακτήρα. Είναι… ιδιωτικής χρήσης.

Η γυναίκα μου ήταν ένα ωραίο κορίτσι, 21 χρονών… πιπίνι! Ήταν κορίτσι για οικογένεια. Περάσαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις κι έχουμε δεθεί ακόμη περισσότερο. Πέρασε κι αυτή αυτό που πέρασα κι εγώ. Είχε καρκίνο στον πνεύμονα, αλλά το αντιμετωπίσαμε και όλα καλά. Φοβήθηκα περισσότερο τώρα γιατί ήμουν απ’ έξω. Μέσα είσαι πιο δυνατός.

Η γυναίκα μου έκανε μια αιμόπτυση. Πήγαμε στο νοσοκομείο και μας είπαν χειρουργείο αύριο. Πιστεύω ότι θα πεθάνω όρθιος.

Μετά από δύο χειρουργεία έκανα πρεμιέρα στο θέατρο. Η Κάτια Δανδουλάκη ήξερε τι έχω και με περίμενε. Και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό», είπε ο Τάσος Κωστής.

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Τέλος και για το 2021 το καρναβάλι και οι εκδηλώσεις με τον covid να αιωρείται σε νοσηρές καταστάσεις

4press

Έξαλλος ο Καφετζόπουλος για τα SMS: «Φταίει ο κανόνας. Βλάκα»

4press

Ανατολή… μέσα από το φακό της Ευτυχίας Μπάρλου!

4press