Πολιτισμός - Lifestyle

Εντυπωσίασε το κοινό ο Αλέξανδρος Χάχαλης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Πολύεδρου

Να γνωρίσουν τα βιβλία του Αλέξανδρου Χάχαλη αλλά και να έρθουν σε επαφή με την μουσική του είχαν την ευκαιρία όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στον κήπο του Πολύεδρου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Τα Σατυρικά».

Πρώτος τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Φωκίωνας Ζαΐμης, αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικός Ερευνας και Καινοτομίας Δ. Ελλάδος και εκδότης ο οποίος αναφερόμενος στον Αλέξανδρο Χάχαλη τον χαρακτήρισε ως έναν πολυτάλαντο άνθρωπο. Μιλώντας για την ποιητική του σάτιρα σημείωσε πως ίσως φαίνεται ωμή κάποιες φορές αλλά εκφράζει τα οσα θέλουμε να πούμε. «Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει και άλλο βιβλίο» τόνισε ο κ. Ζαΐμης εκφράζοντας την χαρά του που ένα παιδί που έχει γεννηθεί στην Πάτρα και έχει πιει όχι μόνο την τετνούρα της αλλά έχει αναπνεύσει και τον αέρα της σημειώνει τέτοια επιτυχία στον χώρο του πολιτισμού.

 Η βραδιά συνεχίστηκε με παρουσίαση επιλεγμένων έργων του Αλέξανδρου Χάχαλη από τον ίδιο, τον Barry Finnerty και τον Γιώργο Χάχαλη. Την εκδήλωση συντόνισε η Ολγα Νικολοπούλου.

Related posts

Φώτης Σεργουλόπουλος: Βαρύ πένθος για την οικογένεια του παρουσιαστή (Photos)

4press

Πλήρωμα 94: «Καίμε τις στολές μας, για να γεννηθεί το καινούργιο»

4press

Οι νύχτες της καραντίνας …είναι μουσικές!

4press