Πολιτισμός - Lifestyle

Φέρνουν τους Locomondο για την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού;

Τα στελέχη του Καρναβαλικού Οργανισμού μαθαίνουμε ότι έχουν έρθει σε συμφωνία και έχουν “κλείσει” τους Locomondo για την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.  

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις αφού πρώτα οι αρμόδιοι διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την εκδήλωση της τελετής λήξης.

Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού που θα κορυφωθεί με την συναυλία των Locomondo θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακά στον Μόλο της Αγίου Νικολάου της Πάτρας, με τη καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και πλήθος πυροτεχνημάτων να δίνουν ένα εντυπωσιακό ύφος στο δρώμενο. 

Στην τελετή λήξης αναμένεται να συμπεριληφθούν και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, με χορευτικά και μουσικά συγκροτήματα που θα προετοιμάσουν το έδαφος για την εμφάνιση των Locomondo. Το συγκρότημα αναμένεται να απογειώσει το κοινό της Πάτρας, τους καρναβαλιστές και τους χιλιάδες επισκέπτες που θα έχουν φτάσει στην πόλη για το Πατρινό Καρναβάλι. 

Φέρνουν τους Locomondο για την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού!
Φέρνουν τους Locomondο για την τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού!

Οι Locomondo είναι το συγκρότημα που έφερε στο εγχώριο μουσικό προσκήνιο την ρέγκε και την φάνκι μουσική, βγάζοντας τραγούδια που κινήθηκαν σε ένα εναλλακτικό ύφος, σε ελληνικούς στίχους (κυρίως), κάνοντας ακόμα πιο γνωστό το είδος αυτό της μουσικής στην χώρα μας.

Τα τραγούδια τους αγαπήθηκαν και ακούγονται από την νεολαία στα στέκια και στα μαγαζιά που διασκεδάζουν, ενώ η μουσική τους έχει ένα ύφος ευχάριστο και χιουμοριστικό μαζί. Ταυτόχρονα είναι μία μπάντα που φημίζεται για τα δυναμικά της live, ξεσηκώνοντας το κοινό. 

Συνδυάζουν τη ρέγκε, τη σκα και τη λάτιν μουσική, έχουν ιδρυθεί από το 2001, έχουν κάνει εμφανίσεις με σημαντικούς καλλιτέχνες του διεθνούς στερεώματος, έχουν προχωρήσει και σε υπέροχες διασκευές, ενώ θεωρούνται και είναι πρωτοπόροι στο είδος τους.

Το όνομα τους βγαίνει από την ισπανική λέξη loco και την ιταλική mondo, που σημαίνουν τρελός κόσμος.  Άρα ταιριάζουν γάντι με το Πατρινό Καρναβάλι. 
ocomondo – Μαγικό Χαλί | Locomondo – Magiko Xali – Official Video Clip

Related posts

Ο σεφ Νίκος Κουλούσιας μας συστήνει το …κοκορέτσι λαχανικών !

4press

Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

4press

Οι πρώτες εικόνες από την Pre-Fall συλλογή του οίκου Louis Vuitton για το 2019

4press

Leave a Comment