Πολιτισμός - Lifestyle

ΦΩΤΟ:Απόδραση στα Καλάβρυτα για τον Παγκαλαβρυτινό – Έκοψαν την πίτα των χορευτών…

Απόδραση στα Καλάβρυτα για τους χορευτές και τα μέλη του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών την Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Με την ευκαιρία αυτη το Δ.Σ του συλλόγου έκοψε και την καθιερωμένη “πρωτοχρονιάτικη πίτα των χορευτών” στο Μέγα Σπήλαιο. Στη συνέχεια μέλη και χορευτές επισκέφθηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων πίνοντας τον καφέ τους στο σαλέ ενώ καποιοι άλλοι προτίμησαν να παίξουν με το χιόνι αλλα και να δοκιμάσουν χειμερινά σπόρ.
Το πρόγραμμα όμως δε σταμάτησε εκεί, αφου η διασκέδαση συνεχίστηκε στο εστιατόριο που πήραν το μεσημεριανό τους γεύμα μέλη και χορευτές . Εκεί φυσικά δεν έλειψαν οι χοροί απο τους χορευτές όλων των τμημάτων του συλλόγου που κράτησαν μέχρι αργα το απόγευμα διασκεδάζοντας παράλληλα και του υπόλοιπους θαμώνες του εστιατορίου. Μία βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων ήταν η τελευταία στάση για τον Σύλλογο για καφέ και για να γυετούν πολλοί το παραδοσιακίό γαλακτομπούρεκο.
Στο μεταξύ, τα χορευτικά τμήματα του Παγακαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών προετοιμάζονται για μια σειρά παραστάσεων που ακολουθούν τους επόμενους μήνες εντος κι εκτός Ελλάδος

Related posts

Το χορευτικό τμήμα της “Αναγέννησης” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα χορεύοντας…

4press

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο παίρνει θέση για τη Τουρκία

4press

Παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία – Διαδικτυακή Συζήτηση

4press

Leave a Comment