Πολιτισμός - Lifestyle

ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ – Οι στρατηγοί του Πατρινού καρναβαλιού : Ντόναλντ Τρομπ και η σύζυγός του Μελάνι Σουπιά, η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Φίλιππος και ο πρίγκιπας Καρολίνος.

Έτοιμοι να ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας είναι οι Στρατηγοί του Καρναβαλιού. Το αγγλικό ταξί της Βασίλισσας Ελισάβετ επισκευάστηκε, οι στολές σιδερώθηκαν, τα παράσημα γυαλίστηκαν και η απόβαση ξεκινά.

Για πρώτη  φορά  ηγέτες των πλουσιότερων χωρών του κόσμου συναντιούνται στην Πάτρα. Ο Πρόεδρος και μέγας επενδυτής Ντόναλντ Τρομπ… με την σύζυγό του Μελάνια σουπιά, συνοδευόμενοι από την η βασίλισσα Ελισάβετ και τους πρίγκιπα Φίλιππο,  τον πρίγκιπα Καρολίνο, βρίσκονται στην πόλη μας και περιηγούνται στους δρόμους με το λονδρέζικο ταξί τους.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν ο τελευταίος Τεξανός στρατηγός του ΑΛΑΜΟ, ο Κριστιάνο Μαστακουνάνε Μαρία Ντόλορες, ο Στράτάρχης Νούτσος Πατάκης, ο Καπετάνιος Πούλος Βαστάκης, ο Στρατηγός Τεθωρακισμένων Γκεόργκι Αναστάζι Πουλοτσένκο, ο πρώην νωματάρχης εκ Λαμπείας και νυν  Κομισάριος Στούκωφ Νάσης, ο Πολεμικός ανταποκριτής Αλεξέι Καννάροβιτς, οι συνοδοί του Ντόναλντ Τρομπ, οι κυρίες των τιμών της Βασιλίσσης, λοιποί συγγενείς αλλά και οι Σοκολατορίχτες που τους υποδέχθηκαν στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ.

Η μπάντα των Στρατηγών συνοδευσεμε εορταστικά άσματα υπό την διεύθυνση του γνωστού – εκ Ζουμπάτας ορμώμενου – γητευτή αμνών και εριφίων Φώντα Καραμήτρουλα.

Μαζί τους φέτος ο πρόεδρος-επενδυτής Ντόναλντ Τρομπ και η σύζυγός του Μελάνι Σουπιά που θα συνοδεύονται από την βασίλισσα, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Καρολίνο.

Οι ανακοινώσεις για τις επενδύσεις στην Πάτρα έγιναν στις 12:30 ενω ακολούθησε πομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Τον κόσμο γλύκαναν με 8.000 σοκολάτες οι σοκολατορίχτες.

Related posts

Grace Kelly είχε πει: «Βασικά είμαι φεμινίστρια. Πιστεύω ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν οτιδήποτε αποφασίσουν» (φωτό)

4press

Ίρις Άπφελ: Το ‘’κορίτσι’’- θαύμα έγινε 99 ετών – Γιορτάζει η διάσημη designer επιχειρηματίας με την δεύτερη καριέρα στην μόδα μετά τα 80!

4press

BBC: Εγγονός ενός δικτάτορα, πρώην ηθοποιός & ένας νεαρός Πειρατής- Τα νέα πρόσωπα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα απασχολήσουν

4press

Leave a Comment