Πολιτισμός - Lifestyle

ΦΩΤΟ: Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Παρών στην “Πίτα του Ηπειρώτη” στο ΣΕΦ

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών για άλλη μια χρονιά έδωσε το δυναμικό παρόν στην κορυφαία εκδήλωσης της Ηπειρώτικης Αποδημίας, στην “Πίτα του Ηπειρώτη”, που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, την Κυριακή, 3-2-2019, στο Σ.Ε.Φ.

20190203_103104.jpg

Πάνω από 100 χορευτικά ομοσπονδιών, συλλόγων και αδελφοτήτων που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και τη Β. Ήπειρο, μοναδικοί οργανοπαίχτες και ερμηνευτές, καθώς επίσης χορωδίες και πολυφωνικά σχήματα που απέδωσαν με έξοχο τρόπο παραδοσιακά τραγούδια, συνέθεσαν μια μουσικοχορευτική πανδαισία πατημάτων, ηχοχρωμάτων και μελωδιών.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης χορευτές και εκδρομείς του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών έστησαν ένα ξεχωριστό γλέντι σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής όπου κυριάρχησαν οι ηπειρώτικοι χοροί και “τα τραγούδια της παρέας”.

Ο Πρόεδρος και χοροδιδάσκαλος, Χάιδας Αλέξανδρος, και το ΔΣ του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους χορευτές και τις χορεύτριες του Συλλόγου για την άψογη παρουσία τους και την σωστή επιτέλεση των χορών, αποκομίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα των εκατοντάδων του κοινού.

20190203_112717.jpg
dsc_0381.jpg

Related posts

Φωτο: Στα Education Leaders Awards η λογοθεραπεύτρια Χαρά Αναστασοπούλου

4press

ΦΩΤΟ: Τούρτες με άνθη, αποξηραμένα πλατανόφυλλα και κομποτέ φράουλας. Τα γλυκά που γευτήκαμε απο τη βραβευμένη Χρυσή Μουράτ

4press

Αγγελική Μαλλιώρη και Λέανδρος Μιχαηλίδης: Ένας παραμυθένιος γάμος!

4press

Leave a Comment