Πολιτισμός - Lifestyle Υγεία & Fitness

Όταν η ζωή σε προειδοποιεί, πρέπει να την ακούσεις;Γιατί η ζωή είναι πάντα μπροστά

Η ζωή και το σώμα σε προειδοποιούσαν εδώ και καιρό αλλά αγνοούσες τα σημάδια. Για να συνεχίσεις όμως, να απολαμβάνεις τις χαρές της πρέπει να τα δίνεις σημασία. Γιατί η ζωή είναι μπροστά.

Εκείνο το σκίρτημα στην καρδιά που αγνόησες, εκείνος ο βήχας που είπες «τίποτα δεν είναι, θα περάσει», εκείνος ο πόνος στο πόδι που υπέθετες ότι οφειλόταν στην αλλαγή του καιρού. Σημάδια πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά οι ρυθμοί της ζωής δεν σου επέτρεπαν να κάνεις παύση για μια στιγμή, για να τα αφουγκραστείς, να τα δώσεις σημασία.

Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό; Η διαφημιστική καμπάνια της NN θέλει να περάσει αυτό ακριβώς το μήνυμα: Ποτέ δεν είναι αργά για να πάρεις την ζωή στα χέρια σου. Για να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου: τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αρκεί να βρεις την δύναμη να το τολμήσεις.

Το παράδειγμά του Δημήτρη Χρόνη
Τρανταχτό παράδειγμα ο Δημήτρης Χρόνης, ένας 70χρονος πλέον, που κατάφερε σε μεγάλη ηλικία να γίνει πρωταθλητής του Spartathlon. Όλα όμως ξεκίνησαν από μια κρίση δύσπνοιας. Σε ηλικία 47 ετών κι ενώ ήταν φανατικός καπνιστής, άρχισε να παθαίνει κρίσεις δύσπνοιας, με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο και με συμβουλή του γιατρού του, έπρεπε να κόψει αυτή την κακή συνήθεια. Το τόλμησε, πήρε την μεγάλη απόφαση και το έκοψε μαχαίρι. Παράλληλα αποφάσισε να πάει στο γυμναστήριο και τελικά να υιοθετήσει μια υγιεινή ζωή. Άρχισε να τρέχει και διαπίστωσε πως του άρεσε πάρα πολύ.

Related posts

ΠΑΤΡΑ: Η Πόλη που γεννήθηκε ο Θάνος Μικρούτσικος τιμά τον σπουδαίο καλλιτέχνη της δίνοντας το όνομα του στο Εργοστάσιο Τέχνης

4press

Μάρκος Σεφερλής: Εγώ θα το ρισκάρω και θα ανοίξω το Δελφινάριο (video)

4press

5 Things Your Food Cravings Are Trying to Tell You

admin