Πολιτισμός - Lifestyle

O πρίγκιπας William & πρίγκιπας Harry θα δώσουν ξεχωριστές ομιλίες στην εκδήλωση προς τιμήν της μητέρας τους, Diana

Όταν ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στην Μεγάλη Βρετανία με αφορμή την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, όλοι πίστεψαν ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να βελτιώσει τη σχέση του με τον πρίγκιπα William.

Παρά το γεγονός ότι ο Harry μίλησε τόσο με τον αδελφό του όσο και με τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, για αρκετή ώρα στην κηδεία, τα δημοσιεύματα θέλουν τις σχέσεις ανάμεσα στον Harry και τον αδελφό του να είναι ακόμα κακές.

Τα δύο αδέλφια θα είχαν, βέβαια, την ευκαιρία να συναντηθούν για ακόμα μια φορά, στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, το καλοκαίρι που θα ήταν και τα 60α γενέθλιά της. Η τιμητική τελετή έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου, ημέρα των γενεθλίων της Diana, στο Kensington Palace και ο βρετανικός Τύπος ήδη μιλά για τη δεύτερη ευκαιρία που θα έχουν τα δύο αδέρφια να συναντηθούν ξανά.

Φαίνεται, όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς τα αδέρφια, θέλουν να εκφωνήσουν δύο διαφορετικούς λόγους, χωρίς να ακολουθήσουν μια κοινή γραμμή.

Αυτή η κίνηση φαίνεται πως έχει μεταφραστεί από τα μέσα ως ότι τα άλλοτε δεμένα αδέρφια θέλουν να δείξουν το πόσο διαφορετικά είναι και πως δεν βρίσκονται «στην ίδια σελίδα», αν και οι βασιλικοί ανταποκριτές περίμεναν μια κοινή ανακοίνωση την ημέρα της εκδήλωσης.

Πολλοί μάλιστα, φοβούνται τη γλώσσα του σώματός τους, που θα μαρτυρήσει πως η κατάσταση μεταξύ τους δεν έχει εξομαλυνθεί.

Τα αδέρφια φαίνεται να είναι σε ρήξη τους τελευταίους 18 μήνες, ύστερα από την πρίγκιπα Harry και της συζύγου του, Meghan Markle, να μετακομίσουν στην Αμερική, παραιτούμενοι από τα καθήκοντά τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Μ.Βρετανίας, η οποία κορυφώθηκε μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού στην Oprah Winfrey, κάνοντας λόγο για ρατσιστικά σχόλια του Παλατιού προς τον γιο τους, Archie.  

Related posts

Η Sharon Stone ξαναθυμάται το βασικό της ενιστικό στα 62: Το εξώφυλλο – φωτιά εν μέσω κορωνοϊού

4press

Louis Vuitton: The Artycapucines Collection -Καλλιτέχνες αποτυπώνουν το όραμά τους στην Capucine Bag

4press

Κατέρρευσε πάνω στην πίστα ο Νότης Σφακιανάκης

4press