Πολιτισμός - Lifestyle

SURVIVOR: Ο Πατρινός Σπύρος Γουρδούπης υποψήφιος προς αποχώρηση

Το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor είχε απ’ όλα. Αγωνία, έναν τραυματισμό – σοκ, κλίμα πόλωσης, γκρίνια και στις δυο ομάδες και έναν τραυματισμό που οδήγησε σε εσπευμένη επιστροφή στην Αθήνα.

Η αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας στο φετινό Survivor θα γράψει πολλά κεφάλαια, αφού από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο, άρχισε να διαφαίνεται ένα κλίμα πόλωσης και αντιπαλότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ελληνική ομάδα έχασε και τον δεύτερο αγώνα που ήταν καθοριστικός για την ασυλία και έτσι, τρεις Έλληνες παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Η ελληνική ομάδα του Survivor έχασε το αγώνισμα της ασυλίας με 10-8 και πλέον θα πρέπει ένας παίκτης να αποχωρήσει. Οι Έλληνες οδηγήθηκαν αρχικά στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας, όπου φέτος οι κανόνες έχουν αλλάξει. Οι παίκτες δεν θα παίζουν όλοι μαζί για την ατομική, αλλά ξεχωριστά οι άντρες και ξεχωριστά οι γυναίκες. Έτσι θα υπάρχουν πάντα ένας άντρας και μία γυναίκα με ατομική ασυλία.

Στο πρώτο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, οι δύο παίκτες που κέρδισαν και εξαιρέθηκαν από την ψηφοφορία είναι οι Ρία Κολοβού και Τόνι Σταυράτης. Στη συνέχεια, όλοι οι παίκτες, Έλληνες και Τούρκοι, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, όπου πραγματοποιήθηκε και η ψηφοφορία των Ελλήνων.

Η Ιουλιέτα Κίτρινου έλαβε 7 ψήφους και αναδείχθηκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Λόγω της ατομικής ασυλίας, η Ρία Κολοβού και ο Τόνι Σταυράτης ψήφισαν Σπύρο Γουρδούπη και Ντέμη Τσαγανού αντίστοιχα.

Related posts

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μπάγερν Μονάχου

4press

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Λιμεναρχείο Κυλλήνης – ΦΩΤΟ

4press

Πάνω από 140 εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό Καλοκαίρι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

4press

Leave a Comment