Συνεντεύξεις

ΕL-VERANO… στην παραλία της κάτω Αχαΐας : Ένα ήρεμο beach bar το οποίο συνδυάζει τα πάντα!

Δε χρειάζεται να πας μακριά για να ξεφύγεις από το θόρυβο της πόλης και να χαλαρώσεις ! Μια όμορφη καλοκαιρινή απόδραση είναι το El – Verano στην παραλία της κάτω Αχαΐας. Ένα ήσυχο beach bar το οποίο διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να απολαύσετε το μπάνιο με την οικογένεια και τους φίλους σας. 

Ξεκινήστε το πρωινό σας με μια βουτιά στα καταγάλανα νερά και όταν οι βουτιές σας ανοίξουν την όρεξη εμπιστευτείτε την εξαιρετική κουζίνα της παραδοσιακής ταβέρνας “10 ΕΝΤΟΛΕΣ” του καταστήματος. Με φρέσκα προϊόντα φτιάχνουν καθημερινά εξαιρετικά πιάτα: ψητά, ποικιλίες, ψαράκια, σαλάτες!

Μάλιστα, για να ξεκουραστούν οι μεγάλοι και να παίξουν οι μικροί το EL – VERANO διαθέτει και παιδική χαρά στην ταβερνα του “10 ΕΝΤΟΛΕΣ” για τους μικρούς του φίλους!

Το EL -VERANO είναι ο ιδανικος προορισμός για οικογένειες, διότι διαθέτει όλες τις ανέσεις και τις επιλογές που χρειάζεται μια οικογένεια όταν πηγαίνει για μπάνιο: Άμμος, εύκολη πρόσβαση, ρηχή θάλασσα!

Related posts

Λίγες ημέρες πριν την κάλπη η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Χαρά Αναστασοπούλου μας μιλά για την προεκλογική της εμπειρία: “Δεν συμβιβάζομαι με συμβατικές λύσεις και κομφορμιστικές στάσεις.”

4press

Αυτές είναι οι 12 πιο καλοπληρωμένες δουλειές στην Αμερική για το 2020

4press

Στο “ΠΡΟΦΙΛ” η Ηρώ Τσιμπρή

4press