Συνεντεύξεις

Η Μέλπω Κωστή για τον θάνατο του γιου της και τη ζωή της στο Αίγιο

Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα και ράγισε καρδιές μιλώντας για τον ξαφνικό χαμό του 17χρονου γιου της, πριν από 15 περίπου χρόνια.

Μίλησε για το μοιραίο βράδυ που της άλλαξε τη ζωή αλλά και για την απόφαση να μετακομίσει, μαζί με την κόρη της που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, στο Αίγιο έτσι ώστε να σπουδάσει.

«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία.

Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… όμως ακριβώς εκείνη τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή.

Συνειδητοποίησα πως είχα ένα εσωτερικό σημείο ελέγχου. Ίσως να οδηγήθηκα από τη ψυχοσύνθεση του γιου μου που ήταν ένα πολύ χαμογελαστό πλάσμα. Μετά από μια εβδομάδα πήγα στη δουλειά μου. Ήμουν σε δύο σίριαλ τότε και έκανα και εκφωνήσεις.

Το βράδυ που έφυγε το παιδί μου πήρα τηλέφωνο και ακύρωσα δουλειά. Είπα πως πρέπει να βρουν άλλη εκφωνήτρια. Με έπαιρναν τηλέφωνο να με συλλυπηθούν και πολλές φορές αισθανόμουν πως εγώ τους στήριζα», είπε, μεταξύ άλλων, η Μέλπω Κωστή.

Related posts

It’s Easy to Be Green: Healthy Recipes for Green Smoothies

admin

Ο Μάνος Γκοτσούλιας στο ΠΡΟΦΙΛ

4press

Γιάννης Ταπεινός: “Λυπάμαι που ένα τεράστιο έργο που κάναμε στο χώρο της Παιδείας δεν το συνέχισαν…”

4press

Leave a Comment