Συνεντεύξεις

«Καρφιά» Λευτέρη Πετρούνια κατά την άφιξή του στην Ελλάδα: «Είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι»

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τη μεγάλη επιτυχία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα.

Ο Λ. Πετρούνιας αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως ο ίδιος όπως και όλοι οι αθλητές είναι 7 μήνες απλήρωτοι. Οι δηλώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης αποκτούν ιδιαίτερη αξία καθώς έγιναν μπροστά στον υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρέθηκε στο αεροδρόμιο κατά την υποδοχή των αθλητών.

Παρόμοια αναφορά έκανε και ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, ο οποίος υπογράμμισε ότι κάποια στιγμή τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη.

Ο κορυφαίος αθλητής των κρίκων μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε για το πού αφιερώνει το μετάλλιό του: «Είναι ξεκάθαρα αφιερωμένο στην οικογένειά μου, αλλά πάνω από όλα είναι στην Ελλάδα και τους Έλληνες και στους αθλητές που είναι πίσω μου. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε είναι επτά μήνες απλήρωτοι, το ίδιο ισχύει και σε εμένα και ελπίζω η νέα διοίκηση να μη συνεχίσει τα λάθη της παλιάς διοίκησης. Χάρη στους χορηγούς που έχω μπορώ να συνεχίσω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου είναι στην ίδια κατάσταση χωρίς χορηγούς».

Για το τι σηματοδοτεί το χρυσό μετάλλιο για τον ίδιο: «Η γυμναστική, παρά τις αντιξοότητες, θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά, γιατί κατάφερα μετά από 2-3 χρόνια τραυματισμών και κορωνοϊού να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν παλαιότερα. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια θα είναι λαμπρή».

Πηγή: iefimerida.gr

Related posts

Ρόδος: 48χρονος διαρρήκτης κάλεσε την Αστυνομία να τον συλλάβει – Κατάλαβε ότι το μαγαζί είχε “μάτια” παντού

4press

Οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλονίκη μοιράζονται τις ιστορίες τους, την περίοδο της καραντίνας και του κορωνοϊού

4press

Νίκος Παππάς: Ισχυρό προοδευτικό μέτωπο απέναντι στην άρση προστασίας της Α’ κατοικίας

4press