Συνεντεύξεις

Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος: ” H ΤΚS Marine προσφέρει ολοκληρωμένη λύση φύλαξης και προετοιμασίας για το σκάφος σας”

Ρεπορτάζ 4press

Σ’ ένα χώρο 18 στρεμμάτων ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα, η εταιρεία ΤΚS Marine εξασφαλίζει ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Η ηλεκτρονική εφημερίδα 4press επισκέφθηκε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη κ. Κωνσταντίνο Θεοδωρακόπουλο.

 Η αγάπη μας για την θάλασσα και τα σκάφη, παράλληλα με την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της επισκευής θαλάσσιων μηχανών και σκαφών αναψυχής, μας ώθησε στην δημιουργία αυτής της επιχείρησης που φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες στάθμευσης, συντήρησης και επισκευής σκαφών”, τόνισε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Η ΤΚS Marine, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και ξεχωρίζει για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει και αφορά το σκάφος: μεταφορά, συντήρηση και επισκευή.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας ΤΚS Marine βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα από την θάλασσα, στον Κορινθιακό κόλπο στην πόλη του Αιγίου, μόλις 7 ναυτικά μίλια από το νησί των Τριζονίων Φωκίδας.

“Η προετοιμασία των σκαφών γίνεται πάντα μέσα στους χώρος της TKS Marine, πριν πέσουν στην θάλασσα. To Parking βρίσκεται σε λειτουργία όλο τον χρόνο. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα μεταφοράς τους σκάφους στη θάλασσα για όσους πελάτες το επιθυμούν”, ανέφερε ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

Η πολυετής εμπειρία στον τομέα της επισκευής θαλάσσιων μηχανών και σκαφών αναψυχής, εγγυάται ότι στη ΤKS Marine το σκάφος θα συντηρηθεί σωστά και με τις τελευταίες τεχνικές μεθόδους. Οι εγκαταστάσεις και ο χώρος φύλαξης μας, στόχο έχουν να καλύψουν κάθε ανάγκη για ασφαλή παραμονή του σκάφους τους όσο αυτό θα βρίσκεται έξω από το νερό. “H πορεία μας όλα αυτά τα χρόνια, η εξειδίκευση, η συνέπεια και η εμπιστοσύνη των πελατών μας, αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής μας, ως προς τις υπηρεσίες που παρέχουμε και προσφέρουμε”, επισημαίνει ο κ. Θεοδωρακόπουλος.

info

ΑΙΓΙΟ – Παραλία Αλυκής (Αγ. Νικόλαος)

τηλ.: 26910 22012 & 6973171342

e mail: info@theodorakopoulosmarine.gr

Related posts

Μαρία Γιαννοπούλου: Οικιακή βοηθός ονόματι… Κριστίνα

4press

KOSTOPOULOS – Service, Hλεκτρικά, Υγραεριοκίνηση: -Υπηρεσίες τεσσάρων αστέρων !

4press

Συγκλόνισε ο Καρεμπέ: «Θείοι μου είχαν εκτεθεί από τους Γάλλους σαν ζώα σε ζωολογικό κήπο»

4press