Συνεντεύξεις

Μιλήσαμε με την Κέλλυ Καραγιάννη: Νέα γενιά με πάθος και όνειρα

της Μαρίας Ανδριέλου

Είναι μόλις 18 ετών και εχει ήδη προλάβει να εντυπωσιάσει με την φωνή της. Η Κέλλυ Καραγιάννη είναι μαθήτρια της Γ’ λυκείου, μια δύσκολη χρονιά λόγω πανελληνίων, όμως η 18χρονη μαθήτρια είναι “ερωτευμένη” με το τραγούδι, ειναι αυτο που θέλει να κάνει στη ζωή της. Ξέρει καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος της μουσικής(πολλοί θα πούν ότι ανήκει στη γενιά που πολλές φορές χαρακτηρίζεται «χαμένη») όμως η αγάπη της για την μελωδία, την κάνει να ξεπερνά τα όποια εμπόδια. Οι μουσικές της εμφανίσεις έχουν δεχθεί τις καλύτερες κριτικές όπως και οι χορευτικές της ικανότητες, αφού η Κέλλυ Καραγιάννη είναι και χορεύτρια στον εκπολιτιστικό σύλλογο Ποντίων Απιδεώνας. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε καλύτερα την Κέλλυ, μία νέα κοπέλα που είναι έτοιμη να κηνυγήσει το όνειρό της.

Καταρχήν, πες μας, πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τη μουσική;
Ένα όνειρο που είχα από παιδάκι. Τη μουσική πάντα τη λάτρευα και θα σου πω το κλασικό: μικρή με τη βούρτσα μπροστά από τον καθρέφτη και τα λοιπά και τα λοιπά…
Κάνεις μαθήματα ;
Ναι, παρακολουθώ μαθήματα φωνητικής τα τελευταία 2 χρόνια.
Με ποια μουσικά πρότυπα μεγάλωσες;
Η οικογένειά μου ήταν της γενιάς του Νταλάρα, της Αρβανιτάκη, της Αλεξίου. Είχα λοιπόν αυτά τα ακούσματα, επειδή το θέλαν οι δικοί μου πιο πολύ. Στο σχολείο μου και στις παρέες μου, ανθίζει Βέρτης και Οικονομόπουλος. Και ενώ όλοι μου λένε να ασχοληθώ με κάτι πιο σύγχρονο, εγώ συνεχίζω να έχω μια κλίση προς το λαϊκό στοιχείο.
Τι είναι η μουσική για εσένα;
Αυτή τη στιγμή, νομίζω τα πάντα. Είναι ένας τρόπος έκφρασης για εμένα, έχει δεσμευτικό χαρακτήρα ή πιο απλά, είναι ένα δώρο Θεού. Ένα όνειρο που είχα απ’ τα παιδικά μου χρόνια!

Ποια η καλύτερη σου εμφάνιση μέχρι σήμερα;
Έχω τραγουδήσει σε πολλές εκδηλώσεις η κάθε μία ήταν πολύ ξεχωριστη. Παρ’όλα αυτά, μια πολύ όμορφη στιγμή ηταν και η πρόσφατη εμφάνιση μου στα Λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη όπου η ορχήστρα με την παρότρυνση των συμμαθητών μου με προσκάλεσε να τραγουδήσω.

H Κέλλυ Καραγιάννη στα “Λαδάδικα” στη Θεσσαλονίκη


Είσαι μαθήτρια Γ’ λυκείου, μπορείς να είσαι παράλληλα συνεπής στο διάβασμά σου;
Πιστεύω πως όταν αγαπάς πραγματικά κάτι πάντα βρίσκεις χρόνο και μπορείς να τα προλάβεις ολα. Οπότε κι εγώ καταφέρνω να τα πηγαίνω καλά και με τα μαθήματα.
Εκτός απο τον χώρο της μουσικής, τι θα ήθελες να σπουδάσεις;
θα με ενδιέφερε ο τομέας της αισθητικής καθώς θαυμάζω τις περιποιημένες γυναίκες
Θα πήγαινες σε talent show;
Όχι! Θεωρώ ότι τα talent show είναι η τελευταία μας λύση. Πιστεύω πως πρέπει πρώτα να παλέψεις, να αγωνιστείς, να φας τα μούτρα σου κοινώς.Το talent show είναι ένα απλό πράγμα, που θα σου πουν την γνώμη τους κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι στην τελική είναι μόνο τέσσερις, ενώ έξω θα απευθυνθείς σε εκατομμύρια ανθρώπους.


Το τραγούδι το βλέπεις ως χόμπι ή θα ήθελες να ασχοληθείς και επαγγελματικά;
Σαφώς το τραγούδι είναι κάτι που μου προσφέρει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όμως δε θα αρκεστώ στο να το κάνω σα χόμπι. Το βλέπω και επαγγελματικά και πάντα ονειρευόμουν να κάνω καριέρα πάνω σε αυτο!
Λένε οτι ο καλύτερος τρόπος να εκφραστεί η αγάπη και ο έρωτας είναι μέσα από την μουσική. Εσύ συμφωνείς με αυτό;
Όπως γνωρίζουμε όλοι είναι πολλά τα τραγούδια που χουν γραφτεί για τον έρωτα τα οποία έχουν κάνει και μεγάλη επιτυχία. Η αγάπη είναι από τους βασικότερους άξονες για τη δημιουργία τραγουδιών.

Μαθαίνουμε ότι εχεις ταλέντο και στον χορό…
Πράγματι, συμμετέχω στον εκπολιτιστικό σύλλογο Ποντίων Απιδεώνας. Έχω μια μικρή αδυναμία στους ποντιακούς χορούς, καθώς έχω μελετήσει πολύ την ιστορία των προσφύγων του Πόντου. Έχω συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις με το χορευτικό, όπως επίσης έχω τραγουδήσει σε ποντιακούς ρυθμούς. Αγαπημένες στιγμές με την ομάδα!

Παράσταση απο τον εκπολιτιστικό σύλλογο Ποντίων Απιδεώνας


Να κλείσουμε τη συνέντευξή μας μελωδικά…Ποιο τραγούδι αφιερώνεις στους αναγνώστες της 4press.gr
Αφιερώνω το “αγαπώ σημαίνει”, γιατί είναι ένα χαρούμενο τραγούδι και βγάζει αισιοδοξία.

Related posts

Ετοιμάζει δικό του τραγούδι ο Κώστας Ντότσικας;

4press

O αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης βράβευσε τον Ν. Καρακίτσο

4press

Τί είναι το Life Coaching – Ιστορικά Πώς λειτουργεί το Life Coaching; Πως θα σας βοηθήσει ως Life Coach; Είδη Life Coaching

4press

Leave a Comment