Συνεντεύξεις

Ο Κάρολος και η Καμίλα είχαν αποκτήσει παιδί -Είναι ο αληθινός γιός τους; – Πόσο μοιάζει στους «γονείς» του (φωτό)

Εδώ και χρόνια συζητιέται ότι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα έχουν αποκτήσει και μαζί παιδί, πολύ πριν γεννήσουν τα δικά τους. Όταν αυτός ήταν 17 και εκείνη 18.

Το όνομα αυτού Σάιμον Ντοράντε Ντέι ο οποίος γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πορτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966 και 18 μήνες αργότεραυιοθετήθηκε από το ζευγάρι των Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι.

Οι γονείς της Κάρεν Ντέι ανήκαν στο βασιλικό προσωπικό της βασίλισσαςΕλισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ο 52χρονος σήμερα άνδρας, υποστηρίζει ότι βιολογικοί γονείς του είναι ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, οι οποίοι τότε ήταν πολύ μικροί και το σκάνδαλο τεράστιο και αναγκάστηκαν να τον δώσουν για υιοθεσία.

Μέρος των αποδείξεων που παρουσιάζει είναι μια σειρά φωτογραφιών δικές του, σε αντιπαράθεση με άλλων μελών της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες, κατά τον ίδιο, αποδεικνύουν την εντυπωσιακή τους ομοιότητα.

Σύμφωνα με την Mirror o Σάιμον Ντοράντε Ντέι σήμερα ζει στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και μίλησε για μια ακόμη φορά για την περίεργη πεποίθησή του ότι είναι γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Mάλιστα δήλωσε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα, γνωρίζοντας την ύπαρξή του, ήταν έτοιμη να δημοσιοποιήσει το όλο story.

Ο Ντοράντε Ντέι έχει μια σελίδα στο Facebook και μέσω αυτής κάνει κάθε τι δυνατό για να αναγνωρισθεί ως παιδί του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα.

Ο Ντοράντε Ντέι δεν αρνείται να υποβληθεί σε τεστ DNA, κάτι που φυσικά αρνείται η βρετανική βασιλική οικογένεια.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Related posts

Η Αιγιώτισσα Ντόρα Μακρυγιάννη μιλά για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της! (video)

4press

Νίκος Σκαλτσάς: “Ευχαριστώ τον κόσμο που αγάπησε το νέο μου τραγούδι… Και σιγά μη φοβηθώ!”

4press

A. Μενεγάτος: “Η συνταγή της επιτυχίας της Φέτας ΠΟΠ είναι η ίδια πάνω από έναν αιώνα”

4press

Leave a Comment